Slika nije pronađena

Svaka cura je barem čula za serije kao što su Tračerica (Gossip Girl) i Male Slatke Lažljivice (Pretty Little Liars), a rijetko koja može reći da nije nikada pogledala niti jednu epizodu ovih sada već kultnih serija.

Kako je Tračerica završila sa snimanjem prije čak šest godina, a Slatke Male Lažljivice su nas napustile prošlo ljeto, moramo priznati kako nam već počinje faliti serija kojoj ćemo se veseliti svaki tjedan i nestrpljivo čekati novu epizodu!

via GIPHY


Kao da su baš nas slušali, producenti teen serije 'Riverdale' (koja je također veliki hit) donose nam novu teen dramu na jesen: 'You'.

Serija će se vrtjeti oko vlasnika knjižare koji susreće spisateljicu romana, a nakon što im se putevi susretnu, on je spreman poduzeti sve kako bi tako i ostalo, pa čak i van granica normale. Ljubavna priča i drama nas svakako podsjeća na Tračericu, gdje je značajnu ulogu imao i glavi glumac ove nove serije, Penn Badgley.


 Element opsesivnosti nas vraća na Slatke Male Lažljivice, gdje je jedna od njih bila i Shay Mitchell, glumica koja će i u ovoj seriji imati veliku ulogu. Od ostatka ekipe koju ćemo gledati, posebno bismo htjeli istaknuti Johna Stamosa, kojeg svi znamo kao Jessea Katsopolisa iz serije Puna Kuća.

Točan datum premijere ove serije nije točan, no na jesen ju obavezno gledamo!

Ako te zanima i trailer, baci oko:Foto: Giphy/Visual Hunt/Instagram/YouTube

A.Š.

Pročitaj još:

'Like', remake ultrapopularne serije 'Rebelde' uskoro na malim ekranima – hoćete li ju gledati?

Serije koje se gledaju s curkama – priče koje će vas oduševiti

Drama, ljubav i moda - prave NOVE ženske serije koje ćeš gledati u 2018.

Nova serija tračerica Slatke male lažljivice

Još vijesti