Slika nije pronađena

Nećemo skrivati osjećaje – bili smo tužni kad smo čuli da je sedma sezona zadnja sezona serije Slatke male lažljivice. Zato smo sad jako sretni kad se proširila vijest o tome da stiže spin off. Nova serija zvat će se  'Pretty Little Liars: The Perfectionists', a temelji se na knjigama Sare Shepard (koja je napisala originalnu PLL knjigu).

Radnja je slična – sve se odvija u gradu  Beacon Heights u kojem je naizgled sve savršeno, ali sve se zakomplicira nakon ubojstva. Nedostaje samo osoba koja počinje slati tajanstvene poruke. U seriji će se pojaviti  Alison DiLaurentis i Mona Vanderwaal iako se još ne zna hoće li glumiti stariju ili mlađu verziju sebe.Kao što znate, Alison je udana za Emily i imaju djecu, a Mona je otišla u Europu. Hoće li ostaviti svoje živote i doći u  Beacon Heights ili?

Cure su puno puta rekle da bi željele opet raditi na seriji i sad im se to ostvarilo. Spencer Hastings  neće se pojaviti u seriji, ali šuška se da bi glavna negativka mogla biti njezina sestra blizanka.


Napeto, kažemo vam!

Foto: YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Nove serije koje moraš pogledati – ove su zaslužile titulu najbolje

5 likova u serijama koji su nam prvo bili TOP, a onda su postali bezveze

Ljeto je upravo postalo bolje - 'Chuck Bass' vraća se u novoj ulozi!

serija Slatke male lažljivice pretty little liars

Još vijesti