Galerija Ariana Grande - 2 Ariana Grande - 1 Ariana Grande - 3 +3 Ariana Grande - 4

Neki su fanovi pokazali iskrenu zabrinutost nakon što je Ariana objavila posljednje fotografije na kojima izgleda mršavije nego inače. Bilo je tu i onih drugih „fanova“ koji su to uzeli kao priliku za zlobne komentare na temelju njenog izgleda.

Ariana Grande je oduvijek izgledala mršavo, ali u posljednje su vrijeme fanovi primijetili da izgleda mršavije nego inače. Naravno, zabrinuli su se za nju i njeno zdravstveno stanje. Neki su ostavljali i zlobnije komentare na temelju te promjene u izgledu, ali većina je ipak samo pokazala zabrinutost na pozitivan i dobronamjeran način, bez da ju vrijeđa ili da na bilo kakav negativan način komentira njen izgled, samo čista zabrinutost.

Nina Skočak Kako zavoljeti svoje tijelo? Nina Skočak pokazala svoje „nesavršenosti“ i objasnila zašto ih sada voli

Postoje različiti razlozi zašto netko u kratkom vremenu izgubi puno na težini, a neki mogu biti i pritisak zabavne industrije ili veći zdravstveni problemi. Arianu su zasmetali svi komentari koji su se pojavili na temelju njenog izgleda jer misli da nije u redu da se izgled njenog tijela uopće komentira.

 

 

I u pravu je u neku ruku. Nitko ne zna što se događa u njenom životu, kako on izgleda i što je dovelo do promjene izgleda. Nagađanja što se nekom dogodilo da je izgubio ili dobio kilograme nisu baš u redu. Ariana inače ne komentira ovakve stvari, ali sada se javila i snimila video u kojem je u tri minute objašnjavala kako je bila pogođena takvim komentarima i da bi ljudi trebali prestati komentirati tuđi izgled. Osvrnula se na komentare u kojima su ju uspoređivali s godinama prije gdje kao izgleda zdravije te objasnila da tada uopće nije živjela zdravo niti se brinula za svoje tijelo te je da sada zdravija nego ikad.

 

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

 

Komentari na izgled njenog tijela su ju prilično pogodili i uznemirili, čak i ako su bili dobronamjerni. Ovo ti može biti i lekcija da iako nekada imaš dobre namjere, bolje je ne reći neke stvari na glas, a pogotovo komentirati stvari koje se tebe ne tiču.

Kendall Jenner Ljudima je tužno da Kendall Jenner uvijek na slikama photoshopira isti dio tijela

Ariana Grande Gubitak težine komentar body shaming prozvala fanove reakcija na komentare odgovorila hejterima

Još vijesti