Predstavljanje albuma

Uzbudljiva glazbena scena dobila je novog člana - malu, ali moćnu North West, desetogodišnju kćer slavnog Kanye Westa i Kim Kardashian. Na nedavnom slušanju novog albuma njezinog tate, North je pokazala svoj glazbeni talent i predstavila svoj reperski alter ego.

North i Kim North West priznala da boluje od poremećaja koji otežava život i školu mnogim ljudima


North West je zasjala na pozornici u Miamiju kada su Kanye West i Ty Dolla $ign predstavljali novi album. Odjevena u crni oversized kaput, North je s ponosom izvela svoj stih iz jedne od novih pjesama, izazivajući divljenje publike. U svom stihu, koji je izvela s osmijehom na licu, predstavila se kao „Miss Miss Westie" i poručila publici: „I love it here / we gonna take over the year for another year / it’s your bestie, Miss Miss Westie." 

@dailymail ‘It’s your BESTIE, MISS MISS WESTY’ #fyp #northwest #kanyewest #kimkardashian #rap #popculture #miami #ye #vultures ♬ original sound - Daily Mail

 Mala reperica nije štedjela na riječima dok je pokazivala svoj šarm na pozornici. U crnom od glave do pete, North je svojim stihom oduševila publiku: „Don’t try to test me / it’s gonna get messy / it’s gonna get messy / just bless me." Njezin otac Kanye nije krio ponos dok je gledao svoju kćer kako osvaja srca prisutnih. Nakon ovog neočekivanog glazbenog nastupa, obožavatelji su svoje mišljenje podijelili u komentarima, hvaleći North West kao nasljednicu očevog glazbenog talenta. Ovo nije samo trenutak na pozornici; to je prvi korak u moguću glazbenu karijeru za malu North, koja već sada osvaja svijet svojim šarmom i rimama.

Kim Kardashian Kim Kardashian i njene čudne izjave: Otkrila je kakvu pizzu voli jesti i ljudi su malo šokirani

North West, svojom nevjerojatnom pojavom na pozornici tijekom očevog slušanja novog albuma, ne samo da je oduševila publiku svojim slatkim stihovima, već je i najavila svoj dolazak na glazbenu scenu. Njezini prvi koraci u svijet glazbe pokazatelj su nečeg velikog i obećavajućeg. S očevim blagoslovom i podrškom obožavatelja, North West se upustila u svoju vlastitu glazbenu avanturu. Ovo je tek početak, a svijet može očekivati još mnogo sjajnih trenutaka od ove buduće glazbene ikone.

 

Taylor Swift i Kim Kardashian Je li optužba Taylor Swift dokazala da Kim Kardashian nije dobra osoba? Evo što joj je Kim napravila

North West Kanye West kim kardashian Miami

Još vijesti