Kim i North u pripremi božićnih kolača

Uz božićne blagdane veže se jedna tradicija, a to je pečenje božićnih kolača. Miješenje i valjanje tijesta, izrezivanje zvjezdica i cvjetića omiljenim kalupima te pečenje i ukrašavanje, budu baš posebna uživancija.

A koliko zabavna može biti priprema božićnih kolačića, pokazale su North i Kim na zajedničkom TikTok računu. Cure su objavile nekoliko videozapisa na kojima se vidi koliko se zabavljaju i kako ih je u potpunosti obuzeo blagdanski duh.

Mama i kći prvo su pripremale smjesu za muffine, onda je uslijedilo pečenje i ukrašavanje, a više je nego očito da North nije štedila na posipima i ukrasima za mnogima omiljene kolačiće

 

@kimandnorth

Christmas time

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin

 

„Božićno vrijeme“, stoji u opisu videa, dok se u pozadini čuje pjesma u izvedbi Deana Martina „Let it Snow“.

No, svi koji su se barem jednom upustili u pečenje kolača, znaju da stvari mogu poći u potpunosti po zlu. Kim i North izrezale su iz tijesta razne zvjezdice, snjegoviće, zvončiće i ostale božićne motive. No, onda je uslijedilo neugodno iznenađenje dok je došlo vrijeme da kolačiće izvade iz pećnice: izgubili su se oblici, a izrezano tijesto se spojilo u jednu masu.

 

@kimandnorth

 

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin

 

„Pa dobro, nismo htjele da se to dogodi“, bila je njihova reakcija.

Ne sumnjamo u njihove vještine, bit će da su cure jednostavno imale krivi recept. Taj jedan neuspjeli slučaj, nije ih obeshrabrio da se još jednom okušaju u izradi.

I dobro da nisu odustale, jer krajnji rezultat je bio fantastičan: božićni medenjaci lijepi na oko, a vjerujemo da su bili i fini.

 

@kimandnorth

 

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin

 

Božić 2022 pečenje božićnih kolačića božićni muffini božićno vrijeme Kim i North peku kolače kim kardashian North West blagdanski duh

Još vijesti