North i Kim

Kim i North imale su zajednički video uživo na TikTok računu @kimandnorth.

„Ljudi, ja imam diskeksiju“, izjavila je desetogodišnjakinja u jednom trenutku pitajući pratitelje znaju li uopće što je to.

Inače, disleksija je pojam kojim se opisuje poremećaj čitanja. Riječ je o jednom od specifičnih poremećaja učenja s kojim se bori mnogo ljudi, a koji im otežava školske dane, pogotovo ako disleksija nije odmah dijagnosticirana. 

 

@happiness4.20 North West shares that she has dyslexia on live & hinted she could be dropping a Album!! #NorthWest #kimkardashian #west #north #kim #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #foryourpage ♬ original sound - Southernbelle 💋

 

No Kim nije bila najsretnija što je North podijelila sa svijetom tu informaciju pa je čak i zaprijetila kćeri da će prekinuti s prijenosom uživo.

„Jednostavno govoriš previše. Namjerno ne govorim o stvarima kroz koje prolaziš“, rekla je Kim uz osmijeh i podsjetnik da je voli.

North je već postala poznata po svojim kreativnim TikTok videima. Mnogi su zamjerali Kim što dopušta desetogodišnjem djetetu da se tako izlaže društvenim mrežama, bez obzira što je navedeni račun nije u vlasništvu North, već je i pod Kiminom kontrolom. 

North i Chicago North prenkala mlađu sestru: Sirota Chicago je nasjela na spačku

Kim i North Skincare rutina North West toliko je detaljna da su ljudi napali Kim: Treba li to sve jednoj devetogodišnjakinji?

 

 

 

North West Kim i North kim kardashian diskeksija poremećaj čitanja specifični poremećaj učenja govoriš previše

Još vijesti