Kim i North

North West i njezina mama Kim Kardashian imaju zajednički račun na TikToku pod nazivom @kimandnorth. Mama i kćer na ovoj platformi broje 10 milijuna pratitelja, a često dijele komične videozapise iz svoje svakodnevnice.

U opisu profila jasno piše kako računom upravlja odrasla osoba. Dakle, Kim je odgovorna za sav sadržaj na TikTok profilu, uključujući i sve one objave u kojima se pojavljuje isključivo njezina kći.

Međutim, TikTokovi koji je podijelila ova devetogodišnjakinja, a u kojima pokazuje koje sve proizvode nanosi na svoju kožu, izazvao je pravu buru rasprave na društvenim mrežama.

 

@kimandnorth

 

♬ original sound - Kim and North

 

North naime u videu objašnjava pratiteljima koje sve korake uključuje rutina u njezi kože. Koristi proizvode za njegu kože SKKN by Kim. Lice prvo očisti, zatim nanosi tonik pa serum i kremu. 

 

@kimandnorth

Getting ready

♬ Are You That Somebody - Basically nightcore

 

 

Neke je ljude baš uznemirilo to što dijete nanosi na svoje lice toliko proizvoda za čišćenje i hidrataciju. „North West ima najkaotičniju rutinu njege kože koju sam ikad vidjela“, samo je jedan u moru negativnih komentara na društvenim mrežama.

 

 

No drugi u svemu tome vide samo zabavu, te naglašavaju kako North samo eksperimentira i zabavlja se u aplikaciji.

Jedna je korisnica rekla kako North West ima bolju skincare rutinu, a riječ je o odrasloj tridesetogodišnjoj ženi. 

 

 

 

 

Druga je korisnica napala sve one koji kritiziraju North i Kim. „Polovica vas s 30 izgleda kao da ima 60, pustite North, nikad niste premlade da krenete s njegom kože“, napisala je na društvenim mrežama.

 

 

Kanye West već je par puta naglasio kako nije sretan što njegova kći ima TikTok profil i što se toliko šminka. No malena North se očito na to ne osvrće, a korisnici TikToka već su je proglasili najsmješnijom osobom na toj mreži. Čini se da je talent za društvene mreže naslijedila od mame i da svijet čeka još jedna influencerica iz klana Kardashian. 

North West kim kardashian Kim i North Skincare rutina na tiktoku dječji skincare

Još vijesti