North West i Katy Perry

Katy Perry ovog je vikenda nastupala u Las Vegasu, a zatim je na pozornicu pozvala neočekivanu gošću.

Tako je to kad si kći Kim Kardashian pa možeš uživati u društvu zvijezda s A-liste. Kad je Katy Perry pozvala, devetogodišnja North vrlo se samouvjereno popela na pozornicu i zaradila gromoglasni pljesak.

Katy je rekla da zna njezino ime, jer redovito prati njezine objave na TikTok profilu, a tamo je uočila koliko je fantastična plesačica pa ju je zato pozvala na pozornicu da svijetu pokaže svoje fantastične plesne pokrete.

 

 

 

Nakon što ju je zamolila za par plesnih pokreta, North je imala samo jedan zahtjev.

„Mogu li doći i moji prijatelji“, na što je Katy komentirala kako je to izvrsno, a na pozornicu su joj se pridružile još tri prijateljice.

Također, Katy je pitala North što želi biti kad odraste.

„Sve!“, kratko i jasno je odgovorila North i nasmijala publiku.

Ponosna mama Kim o svemu se pohvalila na svojim Instagram storyjima dok je snimala iz publike, a slavnim se društvom pohvalila i Katy Perry na svom Instagram računu

„Iskreno, ja sam najveći fan Katy Perry i ne govorim to zato što si ovdje“, rekla je Kardashianka pjevačici iza pozornice, na što se Katy totalno raznježila.

 

 

kim kardashian North West North West na koncertu Katy Perry North West plesala na koncertu Katy Perry North West na pozornici s Katy Perry

Još vijesti