Kim Kardashian

Kako se 2022. približava kraju, svi si polako vrtimo u glavama što smo to postigli ove godine i po kojim ćemo je sve događajima pamtiti.

Tako je i reality zvijezda Kim Kardashian rezimirala godinu iza sebe.
Naime, planetarno popularna 42-godišnjakinja objavila je selfie snimljen na nekoj tropskoj lokaciji, u oskudnom sivom bikiniju i raspuštenom plavom kosom.

U prvome planu je njezina pozamašnja stražnjica i bujne obline, koje su Kim, na neki način, zaštitni znak.

„Gledajući unatrag na 2022.“, stoji u opisu slike na kojoj je snimila svoj odraz u ogledalu.

 

 

Čini se kako su fotografije snimljene na istoj tropskoj lokaciji na kojoj se Kim slikala sa svojom djecom pred koji tjedan.

Poprilično zagonetni citat i možemo reći kako svatko može na svoj način protumačiti što je pjesnikinja u ovome slučaju htjela reći. 

Za Kim je 2022. godina bila vrlo burna. Ove je godine okončala brakorazvodnu parnicu sa svojim već sada bivšim suprugom Kanyeom Westom. Iako će zajednički donositi odluke vezane uz njihovu djecu, Kim je ipak dobila primarno skrbništvo te će joj zbog toga Kanye morati plaćati alimentaciju.

Za cijelo vrijeme trajanja brakorazvodne parnice, Kim je bila u vezi s komičarom. No ona i 28-godišnji Pete Davidson prekinuli su nakon devet mjeseci veze te će Kim kraj 2022. dočekati sa solo statusom.

kim kardashian selfie na tropskoj lokaciji Kanye West pete davidson osvrt na 2022

Još vijesti