Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 +3 Kim Kardashian - 3

Kim Kardashian živi potpuno drugačijim životom od nas „običnih ljudi“. Nedavno je sve iznenadila kada je rekla da nikada u životu nije probala pivo, a sada se podižu obrve i na njenu izjavu o pizzi.

Kim je posebna. Što god mislila o njoj, to joj moraš priznati. S obzirom na količinu slave i bogatstva koje ima, njen život izgleda prilično drugačije od života jedne prosječne osobe. Ima i jako čudne liste stvari koje voli i koje ne voli. To najbolje pokazuje njena izjava u novoj epizodi realityja The Kardashians. Malo ćeš biti iznenađena kada čuješ njene preferencije po pitanju pizze. Pizza je nešto što jako malo ljudi ne voli. I Kim je njen fan, ali naravno, ne voli jesti standardnu pizzu kakvu jede većina nas. Ona sa svoje skida sir i jede čisto tijesto! Pitala je i sama „Je li čudno to što ne volim sir na pizzi? Volim samo tijesto“, izjavila je.

 

 

Normalno je da svatko voli drugačije dodatke na pizzi, ali izgleda da je ljudima nepojmljivo da netko ne voli SIR. Obično će svi htjeti ekstra sira, a Kim svoj skida. Po tome, izgleda da je njen izbor pizze samo tijesto s umakom od rajčice. Uvijek posebna!

kim kardashian pizza čudna izjava kakvu pizzu jede iznenadila izbor pizze kim kardashian Kardashiani

Još vijesti