Taylor Swift i Kim Kardashian

Po ovome što je rekla Taylor Swift, Kim Kardashian djeluje kao srednjoškolska popularna zlobna cura. Vjeruješ li da je stvarno istina? Taylor ju je prozvala zbog onoga što joj je napravila prije nekoliko godina.

Kakvi su zapravo slavni teško da možemo ikad znati. Lice koje predstavljaju javnosti i ono kakvi su iza kamera nekada budu totalno različite stvari. Ispred kamere možeš pomisliti da je netko prava slatkica i dobrica, a zapravo je zlobna osoba. I suprotno! Taylor Swift je časopis Time ove godine proglasio osobom godine! To je titula koju inače dobivaju političari i politički akteri zbog čega je ekstra posebna činjenica da je to ove godine Taylor. Za Time je tako dala i intervju u kojem se dotaknula različitih tema, ali i situacije iz 2016. godine i njenog „rata“ s Kim Kardashian i Kanyeom Westom.

 

 

Kanye i Taylor nemaju baš lijepu povijest, a kao tada njegova žena, i Kim se priključila njegovom medijskom ratu. Zbog onoga što su joj napravili ovih dvoje bivših supružnika, Taylor je rekla da je na neko vrijeme odselila iz SAD-a u kompletno drugu državu, povukla se iz medija i rentala kuću na godinu dana – iz koje jedva da je izlazila.

Billie Eilish - 7 Billie Eilish je u kratkom vremenu izgubila dosta pratitelja – zna se i razlog

Maknula se od svih jer je bila povrijeđena i osjećala se psihički jako jako loše. U ovom je intervju prozvala Kim da je je editirala njen ilegalno snimljen telefonski poziv i onda ga objavila javno nazivajući nju, Taylor, lažljivicom. Rekla je da ju je to psihološki uništilo i da se osjećala groznije nego ikad. Zahvaljujući Kim. Koja po ovome djeluje kao tipična „mean girl“. Onaj tip cure koji će bez trunke suosjećanja krenuti širiti lažne tračeve samo da nekoga povrijedi i da mu zada udarac.

 

 

O čemu se radilo? Kanye je tada objavio pjesmu „Famous“ u kojoj je imao neke prilično grozne stihove o Taylor. Kada je pjesma izašla, tvrdio je da je Taylor znala za to i da je odobrila te stihove, što je Taylor rekla da nije istina. I tu dolazi Kim. Ona je objavila video u kojem je Kanye pričao s Taylor na telefon te se čini da je pristala na takve riječi u pjesmi. To je taj telefonski poziv koji je Kim editira da zvuči kao da Taylor pristaje na takve stihove i onda objavila. S tom je gestom zadala itekako udarac Taylor. Sada ju je pjevačica prozvala i to u jednom od najprestižnijih časopisa na svijetu.

Poznati prekidi Raskidi pozntih u 2023.: Pet parova čiji su se putevi ipak razišli

Taylor Swift kim kardashian drama 2016. godine Kanye West sto_se_dogodilo prozvala kim kardashian

Još vijesti