Farija Gaši

Farija Gaši je djevojka koja je oduševila žiri Supertalenta! Sigurni smo da ćemo za njezino ime tek čuti, a ova audicija je samo jedan od njezinih početaka.

Održana je druga epizoda audicija Supertalenta, a osim onih koji su nasmijali žiri, bilo je i onih koji su ih rasplakali. Upravo to napravila je ova 12-godišnjakinja koja je izvedbom pjesme 'Da je tuga snijeg'. Tu pjesmu izvela je Farija Gaši, ali na jedan poseban i emotivan način koji je rasplakao žiri Supertalenta. Njezin nastup je bio zadnji u drugoj epizodi audicija, a i s razlogom jer je Maja Šuput posegnula za zlatnim gumbom.

 

Svi su ostali oduševljeni Majinim potezom jer smatraju kako je Farija ovo zaista zaslužila. To je i istina s obzirom na talent kojeg ova djevojka ima! Maja ju je pohvalila na jedan poseban način, a spomenula je i jedan pogled kojeg ima s Martinom Tomčić iz žirija kada je u pitanju netko ovako talentiran kao Farija: 'Ovo je jedan od onih momenata kada se ja i Martina redovno pogledamo odmah na prvi ton i kada vidim njezine suzne oči onda ide lančana reakcija' – napomenula je Maja. Nije jedina jer je teško ostati imun na ovakvu emotivnu izvedbu kao što je bila Farijina!

Je li ti se svidio Farijin nastup?

Ukupno glasova:

Balkanski pjevači KVIZ: Koliko dobro poznaješ balkanske pjesme i pjevače?

Slika nije pronađena Pjesme koje svatko tko živi u Europi jednostavno zna: Koliko ih je tebi poznato od ovih 10?

Supertalent supertalent 2022 Farija Gaši pjevanje glazba Zlatni gumb maja šuput

Još vijesti