Slika nije pronađena

Ova žena je oduševila apsolutno sve koji su gledali treću epizodu Supertalenta i svi se slažu u jednom, a to je da je ona zaista zaslužila zlatni gumb! To dokazuju i brojni komentari na društvenim mrežama koji misle kako se ovdje zaista radi o talentu, pogotovo zato jer je u pitanju aktivnost koja je nesvakidašnja.

Tetiana Kundyk dobitnica je trećeg zlatnog gumba u ovogodišnjoj sezoni Supertalenta, a njega joj je dodijelio Davor Bilman. Tetiana potječe iz Ukrajine, a oduševila je apsolutno sve sa svojim talentom koji je fenomenalan, ali istovremeno i jako opasan. Ona je izvela ples i hod na žici, a pri kraju svojeg nastupa je čak uzela stolicu koju je stavila na žicu i zatim sjela na istu – i to sve balansom i ravnotežom koju postiže na žici!

Tetiana se još kao djevojčica počela interesirati za cirkus tako da je odmalena i počela plesati tamo. Njezini roditelji su bili uvjereni kako će ta želja za cirkusom oslabiti tijekom godina, no bili su u krivu jer je ona još dan danas u tom poslu. Balansiranjem na žici je osvojila gledatelje, ali i žiri te posebno Davora Bilmana koji joj je stisnuo zlatni gumb: 'Tetiana, ja nisam tako emotivan kao oni. U Hrvatskoj postoji izraz, kada nekog pitaš kako je bilo, bilo je 'li-la'. No, u ovom slučaju, nije bilo tako' – rekao je Davor.

Pogledajte još:

Od TikToka do zlatnog gumba na Supertalentu: Ova 18-godišnjakinja je pomela konkurenciju

Krenula je nova sezona Supertalenta! 17-godišnja cura rasplakala Maju Šuput i ostavila sve bez riječi

Pjesme koje svatko tko živi u Europi jednostavno zna: Koliko ih je tebi poznato od ovih 10?

glazba ples na žici Zlatni gumb supertalent 2021

Još vijesti