Slika nije pronađena

Njih 47 se pojavilo na pozornici – od sedam do trideset godina – i totalno razvalilo, ako se pita članove žirija (a pita se). U pretposljednjoj audicijskoj emisiji šeste sezone otplesali su nastup pod nazivom 'Legend of the lamp' inspiriran Aladinovim svijetom.Uoči nastupa, trenerice skupine iz Kraljevice pokraj Rijeke su rekle: 'Mi ćemo prikazati plesnu produkciju koja je radi raznovrsnosti u godinama i raznovrsnih plesnih stilova drugačija. Mislim da će to žiriju biti atraktivno, a posebno jer do sada nije bilo nečeg takvog na Supertalentu' i doista su realizirale obećano.

Savršeno uvježbani mladi plesači su izveli čarobnu točku koja se sastoji od hrpe elemenata na nekoliko glazbenih podloga unutar tri minute. Najviše su oduševili Maju Šuput koja je rekla: 'Vi ste fantazija. Ovo je bilo fenomenalno... Vi ste možda najbolje ikada u Supertalentu od plesača. Vi ste toliko dobri da biste trebali pokoriti svijet'. Ni Martina nije štedila na komplimentima. 'Vi ste mene toliko razgalili, vi ste ovdje dali životnost, sreću, veselje, priču, dali ste apsolutno sve, dali ste vještinu, ali ovog malog majmunčića ću si ukrasti doma', rekla je Martina. Na kraju je prokomentirao Davor, u početku suzdržano. 'E, sad... Nakon ovog emocionalnog izljeva moje kolegice, trebali bismo se vratiti u realnost i pokušati realno ocijeniti vaš nastup. Vi i da ne znate plesati imali biste jedan veliki problem, a jedini problem kojega biste imali je pitanje kako biste uspjeli nadmašiti ovaj nastup u polufinalu. Samo je jedan način na koji sam siguran da ćete biti u polufinalu, a vjerujem da ga znate i vi!', rekao je i potom stisnuo zlatni gumb glavom.

Evo kako je izgledao nastup skupine Dance Queen i emotivni trenutak na kraju...


No, na njihovu uvježbanost je ostao imun veliki broj gledatelja koji tvrde da ovo nije talent. 'Nije ovo za zlatni gumb', 'Ne ističu nikakav poseban talent', 'Supertalent ne može biti grupa djece koja pleše', samo su neke od rečenica koje se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Na kraju nas zanima što vi mislite...Foto: Nova TV/YouTube


M.Z.

Provjeri još...

Skromna tinejdžerica očarala publiku i rasplakala Janka – pao je i četvrti zlatni gumb!

Pao je još jedan zlatni gumb – je li nastup plesnog studija zaista toliko dojmljiv? [ANKETA]

Zlatni gumb za anđeoski glas – 13-godišnjakinja uspjela ganuti žiri i naježiti Maju Šuput!

nova tv Supertalent Dance Queen Davor Bilman Zlatni gumb

Još vijesti