Madison Taylor Baez, AGT

"Nema riječi kojima bi se opisao osjećaj njenog pjevanja. Pjevače stalno viđamo, ali ovo je bila čarolija. Ona je magija", rekao je Howie Mandel o 11-godišnjoj pjevačici Maddie Baez za koju je stisnuo zlatni gumb u poznatom showu 'America's Got Talent'.

Madison 'Maddie' Taylor Baez, sa samo 11 godina, šokirala je žiri i publiku nakon što ju je voditelj iz publike pozvao da pjeva za vrijeme rerklama. Ona je ipak najveće iznenađenje bila Mandelu koji je istaknuo da mu je to jedno od najvećih iznenađenja u karijeri 'AGT-a'. Oduševljenju nije bilo kraja u cijelom studiju, a Mandel je bez velikog razmišljanja posegnuo za zlatnim gumbom i na taj način osigurao za Maddie izravno sudjelovanje u emisijama uživo.

Na opće iznenađenje u studiju Maddie je pokazala da ima vrlo moćan glas za svoje godine. Odmah je svu pozornost privukla na sebe, a pjevala je bez glazbene podloge izvedbu 'Amazing Grace'.

 

Osim glasom Baez je prisutne dirnula i pričom da je počela pjevati nakon što je njenom tati dijagnosticiran rak debelog crijeva u četvrtom stadiju. Nakon emotivnog trenutka i zlatnog gumba Mandel je objasnio svoj izbor te istaknuo zašto će mu ovo godinama ostati urezano u pamćenje.

"Vilica mi je udarila o stol. Bio sam iznenađen, zabavio sam se, srce mi još uvijek lupa od tog trenutka", kaže. "Bilo je nečega u tom zvuku, toj jasnoći, toj snazi, što nas je natjeralo da okrenemo glave, i ne samo da okrenemo glave, već samo kažemo: 'Wow'." 

Na svom Twitteru Maddie je podijelila kako bi na nastupe uživo mogla ponijeti i neke svoje igračke poput klavira i elektične gitare.

 

predivan glas America's Got Talent glazba pjevanje Howie Mandel Terry Crews

Još vijesti