Lenny Fist u Supertalentu

Lenny Fist umjetničko je ime ovog mladog repera i pjevača koji je jučer oduševio žiri, ali i publiku u Supertalentu. Nije izabrao tipičnu, a niti laganu pjesmu kojom je nastupao.

'Lose Yourself' bila je pjesma kojom je ovaj mladi reper oduševio apsolutno sve u posljednjim audicijama Supertalenta! Izrazito tešku, ali i emotivnu pjesmu repao je Antoneli Mištrafović koji se time bavi već 7 godina, a mnogima je vjerojatno poznatiji kao Lenny Fist jer mu je to umjetničko ime.

Repanje nije svakodnevica koju često viđamo, pa je to bio sigurno i jedan od razloga zašto je tako oduševio sve oko sebe, a moramo priznati da mu je nastup stvarno bio odličan. Zaista treba puno hrabrosti i talenta za repanje Eminemovih pjesama, a s time su se složili i članovi žirija: 'Ti si stvarno ižvakao sav taj tekst. Ja znam taj tekst i što kad ide, ali mislim da su ljudi to mogli dobro ispratiti. Tako da, gle stari, to je bilo to!' – rekao je Fabijan iz žirija.

 

 

Njegovim nastupom bili su oduševljeni i gledatelji na društvenim mrežama, što dokazuje mnogo pozitivnih komentara i reakcija. Zato se veselimo vidjeti Antonelija, odnosno Lennyja u idućem nastupu!

Ivana Dugonjić u Supertalentu Bolja i od Adele: 17-godišnjakinja u Supertalentu svima pokazala kako se pjeva

Farija Gaši Definitivno zasluženi zlatni gumb – djevojka koja je u Supertalentu oduševila apsolutno SVE

Supertalent supertalent audicije supertalent 2022 lenny fist repanje antoneli mištrafović

Još vijesti