Slika nije pronađena

14-godišnja Omišanka Gabriela Braičić nije mogla ni zamisliti da će pjesmom 'I’m changing' baciti žiri na koljena i natjerati Janka Popovića Volarića da stisne zlatni gumb.

Na pozornici Supertalenta pojavila se u klasičnoj išaranoj majici jedne osmašice koja završava osnovnu školu. 'Zamalo nisam otišla na Supertalent jer se poklopilo da se održava na isti dan kada je meni 'osmaška' večer, no onda se dogodio zlatni gumb', rekla je Gabriela za Večernji.hr u nevjerici, dodajući da joj je ipak drago što nije odabrala odlazak na 'osmašku' večer.


'Osjećam se presretno, uzbuđeno i veselim se ponovnom nastupu na Supertalentu', rekla je Gabriela kojoj je žiri udijelio niz komplimenata nakon maestralne izvedbe. 'Ovako nešto se rijetko rađa. Možda tvoje tijelo, tvoja majica pripada u 8. d, ali tvoj glas nikako ne pripada. Tvoj glas pripada negdje drugdje', rekao joj je Davor Bilman, a Martina Tomčić ostala je bez teksta: 'Doista se nema što reći. Ovo nema veze s ovozemaljskim talentima. Ovako nešto rađa je jedanput u tisuću godina, ti toga moraš biti svjesna', poručila je Gabrieli.


Ona se sa glazbom susrela prije nego što je progovorila: 'Već sa svoje tri godine počela sam pjevati', rekla je za Večernji.hr ova 14-godišnjakinja koja je sada ponosna učenica Prirodoslovne škole u Splitu, ali svoje pjevačke ambicije ne namjerava ostaviti po strani. Najveća su joj podrška, kako ih od milja zove, 'madre' i 'padre', ali zahvalna je i mentorici Dubravki Pleško i profesorici vokalne tehnike Branki Pleštini Stanić. 'Najviše me bodre prijatelji i obitelj, a mojim vršnjacima bilo je predrago kad sam dobila zlatni gumb. Zapravo, nisu mogli vjerovati!', uzbuđeno je rekla mlada Omišanka.

Što ti misliš o njezinom nastupu?


Foto: YouTube Screenshot/ YouTube

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Sporni zlatni gumb – hrpa mladih plesača fascinirala žiri, ali ne i gledatelje [VIDEO]

Skromna tinejdžerica očarala publiku i rasplakala Janka – pao je i četvrti zlatni gumb!

Pao je još jedan zlatni gumb – je li nastup plesnog studija zaista toliko dojmljiv? [ANKETA]

omiš osmašica pjevanje Supertalent Zlatni gumb Gabriela Braičić

Još vijesti