Slika nije pronađena

Elena je u jučerašnjoj epizodi Supertalenta izvela pjesmu Rachel Platten 'Fight Song', i apsolutno pomela konkurenciju! Svojim nastupom je zaslužila brojne pohvale žirija i zlatni gumb Maje koja se već na samom početku Elenine točke sasvim naježila, a kasnije joj natjerala i suze na oči.
Oduševljeni su bili i Janko i Davor, a Martina joj je poručila: 'Pred tobom je tako fantastičan put i ja sam zapravo ganuta razinom izvedbe, profesionalnosti, stava i interpretacije koju smo upravo čuli od tebe'.

Skromna Elena je u Supertalent došla u pratnji prijateljica i mame, a osim pjevanjem, od malena trenira i ples. Već se pojavila na televiziji – možda je se sjećate iz showa Tvoje lice zvuči poznato, gdje je s pobjednicom sezone, Majom Bajamić, izvela pjesmu Beyoncé Knowles.

No, jučer je lansirana u zvijezde – video njezinog nastupa je postao brutalno viralan, a komentari pokazuju da ima apsolutnu podršku čitavog gledateljstva, a njih je stvarno puno. Nova TV je u svojoj objavi za medije obznanila da je jučerašnju emisiju gledalo oko 855 tisuća gledatelja i da statistika gledanosti potvrđuje status Supertalenta kao najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj.

Elena u tom showu ide izravno u polufinale, a mi joj držimo palčeve da dogura i do finala i do trona! Je li ona i tvoj favorit u ovogodišnjoj sezoni Supertalenta?


Foto: Nova TV/YouTube

M.Z.


Provjeri još...

ANKETA Jesu li cure iz grupe Sambastica zaslužile zlatni gumb ili ne?

Idu direktno u polufinale – jesu li prezgodni košarkaši zaslužili zlatni gumb? ANKETA

Dečki koji su oduševili strogu Martinu Tomčić -pogledajte zašto su Antonio i Leopold osvojili zlatni gumb

Supertalent elena brnić Anđeoski glas maja šuput Zlatni gumb

Još vijesti