Galerija kim kardashian Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 +8 Kim Kardashian - 3

Koliko god mi mislili da je svako javno pojavljivanje savršeno od strane Kim Kardashian, to ipak nije tako. Priznala je to u jednom od intervjua koje je dala za Vogue gdje opisuje svoje prvo iskustvo na Met Gali – ne samo što uopće nije bila pozvana, već je bila i trudna, a dobivala je i uvrede na račun svojeg izgleda i modne kombinacije.

Možda zvuči nestvarno, ali da, i Kim Kardashian plače zbog hejt komentara. U jednom od intervjua za Vogue pričala je o svojem prvom iskustvu na Met Gali koje je bilo 2013. godine. Rekla je kako tada ona uopće nije bila pozvana, već je išla samo kao pratnja Kanye Westu koji je tada nastupao na Met Gali. No, i kao pratnja je postala sprdnja na cijelom Internetu, a sve zbog njezine haljine koju je tada nosila. Rekla je kako je za tu prvu Met Galu imala istog dizajnera kao i Kanye te da su u uži krug za izbor ušle dvije haljine istog kroja i materijala, ali drugačije boje. Jedna od njih je bila crna, a druga u cvjetnom uzroku te je dizajner inzistirao na drugom modelu u cvjetnom uzorku.

 

@xoreditx the media were really terrible to her during her pregnancy #xoreditxint #olsentwins #kimkardashian #kimkardashianpregnant #annawintour #pregnancy #met #kanyewest love nwantinti (ah ah ah) - CKay

 

Kim je tada bila trudna i pristala je na njegovu želju za cvjetnom haljinom, a nakon te Met Gale je i požalila što je pristala na to.

 

 

Dobila je puno hejt komentara na temelju svojeg izgleda i izbora haljine pa su je čak uspoređivali i s kaučem zbog cvjetnog uzorka na haljini. Internet su tada preplavile njezine slike i memeovi na tu cijelu situaciju, a ona je u intervjuu otkrila kako je plakala cijelim putem do doma upravo zbog te situacije. No, bez obzira na to, spominje kako ju to uopće više ne dira kao tada i da joj je danas taj outfit odličan!

kim kardashian Fanovi su se iznenadili kada je Kim Kardashian pokazala kako joj izgledaju prirodne trepavice

kim kardashian Cura je optužila Kim Kardashian da je ukrala ideju njenog malog brenda

 

kim kardashian met gala haljina cvjetni uzorak ismijavanje Meme

Još vijesti