Slika nije pronađena

Pokazalo se da je korzet Kim Kardashian na Met Gali 2019. godine bio bolan kao što je izgledao - priznala je za WSJ Magazine.


Radi se o korzetu uz pomoć kojeg je smanjila struk, a koji je nosila ispod svoje nude haljine Thierry Mugler na ovogodišnjoj high fashion Met Gali. Kim je utišala glasine da su joj uklonjena rebra kako bi se utisnula u odjeću, ali čak i s kompletnim grudnim košem nošenje ove modne kombinacije nije bilo glatko.


'Nikad u životu nisam osjećala takvu bol', rekla je prije nego što je detaljno opisala štetu koju je korzet nanio njezinom tijelu. 'Morat ću vam pokazati slike nakon što sam je skinula - udubljenja na leđima i trbuhu', dodala je. Nije točno rekla koliko je trajalo udubljenje - ona bi mogla biti ekstremna verzija tragova koje šavovi vaših skinny traperica ostavljaju na nogama nakon što ih nosite cijeli dan - ali bez obzira na to, to ne zvuči kao nešto zabavno.




Kimin korzet izradio je Mr. Pearl, koji je slavan upravo po svojim korzetima. Nije iznenađujuće što je kreacija naišla na kritike nekih koji su smatrali da promovira nerealne standarde ljepote s 'neprirodnom' figurom. Međutim, Kimina trenerica, Melissa Alcantara, branila ju je nakon Gale rekavši da je zvijezda uložila puno truda za njezino tijelo. 'Kim trenira svoje dupe šest dana u je*enom tjednu, probudi se rano ujutro i posvećena je treningu', napisala je u dugoj poruci na Instagramu.


Foto: Instagram/ YouTube/ YouTube Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Kim Kardashian jako dobro naplaćuje svoje objave na Instagramu! Evo koliko zaradi za samo jednu

[OMG] Kim Kardashian selfijem otkriva kako zapravo izgleda koža njezinog lica

CREEPY Novi celebrity modni trend koji je ipak 'too much' – slažete li se? ANKETA

celebrity bol korzet celeb met gala kim kardashian haljina

Još vijesti