Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +5 Kim Kardashian - 1

Kim Kardashian nekada ima malo sumnjive modne odabire, a ovaj bi se mogao prozvati jednim od njih. Došla je kao gošća na modnu reviju, a svima je za oko zapela modna greška koju je napravila.

Neka se modna pravila ne krše jer to onda jednostavno ne izgleda dobro. Ako si pak Kim Kardashian onda izgleda nema granica u ničemu. Zna da ako i napravi nešto ludo ili glupo, to će postati novi trend i da ju se neće ismijavati. Danas je već postalo teško iznenaditi s modnim izborima pa se pronalaze novi načini kako izazvati neku reakciju. Održala se Balenciaga modna revija, a kako Kim jako često surađuje s njima, nije iznenađenje da je bila pozvana na reviju i da je i došla.

Kylie Jenner Kylie Jenner kad se skinu filteri i photoshop – širi se fotka kako joj zapravo u realnosti izgleda lice

Nosila je dugu crnu čipkastu haljinu u gotičkom stilu, a show je bio kada se okrenula. Gola leđa i etiketa od haljine koja nije odrezana. Da, Kim je ostavila etiketu da visi i da bude kao modni dodatak. Iako je modna greška inače da se etiketa vidi, izgleda da bi se to moglo promijeniti.

 

 

U situacijama kada ćeš htjeti da svi vide kako nosiš neki brend, ukoliko nema nigdje na odjeći njihovog natpisa ili logo znaka, moglo bi postati trendi da se ostavlja da visi etiketa.

 

 

Iako Kim Kardashian zna biti začetnica trendova, nadamo se da se u ovom slučaju to neće dogoditi. Pokazivanje etiketa bi samo moglo imati lošeg utjecaja. Tako je svejedno odakle je neki komad odjeće, to je li brendiran ili ne, neće učiniti outfit boljim ili lošijim.

Prozirni outfit Modni trendovi koji su najavljeni za ovu godinu, a koje će puno cura hejtati

kim kardashian modni trend outfit haljina Izgled o kojem se priča Modno pravilo prekršila etiketa balenciaga

Još vijesti