Slika nije pronađena

Uvijek bude drama kada neki veći brend, bilo šminke ili odjeće, ukrade ideju nekog malog brenda i predstavi ju kao svoju, a očito je da su ukrali. Sada se usred takve drame našla i Kim jer se počeo internetom širiti video jedne djevojke.

Kim je tek objavila svoj novi poslovni poduhvat, a već stižu potencijalni problemi. Njen brend Skims počinje prodavati i kupaće kostime. Jučer je objavila da od petka kreće u prodaju Skims Swim i predstavila kupaće kakvi će se naći u kolekciji. I svi su baš ono što bi i očekivala ako si upoznata s njenim brendom. Minimalizam, neutralne boje, jednostavnost dizajna.

I nije trebalo dugo da se stvori drama. Jedna je djevojka već u tom jednom danu uspjela snimiti video koji se širi internetom i već sada ima preko 1.5 milijuna pregleda. Optužila je Kim da je ukrala dizajn za svoj Skims badić od njenog malog brenda kupaćih kostima. Točnije, radi se o jednom modelu, s topićem bez naramenicama u kompletu s kupaćim gaćicama i prekrivačem za oko struka.

@lockedswim #greenscreen #greenscreenvideo #skimsreview #skimsdupe #skimsswim #skimsbikini #lockedswim #nonslipswimwear #surfergirl #swimsuithack #coconutgirl original sound - Locked Swim

Pokraj fotke Kim u tom Skims modelu badića, stavila je sebe u badiću svog brenda. I da, identično je. I cura je ljuta. Jer kaže da je ona radila godinu dana da dovede badić do perfekcionizma, kolekcija joj je izašla prošli vikend, i sada vidi da je Kim objavila da joj izlazi ISTI badić ovog vikenda. Skimsov će biti rasprodan u tri sekunde, a sigurno nisu uložili ni 1% truda koliko je ona, a i kvalitetom će biti sigurno lošiji, a ona se, kao vlasnica malog biznisa mučila puno više, a njen će proizvod svi vjerojatno početi gledati kao 'kopiju Skimsa', iako ga je prva počela proizvoditi.

I dok se neki slažu s njom i daju joj podršku, drugi kažu da radi dramu gdje je nema i da samo želi reklamu za svoj brend. Jer da se realno ne radi o nekom kreativnom izdanju, već običnom badiću kakvih ima na svijetu sličnih još tko zna koliko. Što ti misliš? Malo izgleda previše slično i dizajn i boja da bi bila samo slučajnost.

Pogledajte još:

Bella Hadid otvoreno priznala s koliko je godina imala prvu plastičnu operaciju – i svi su u šoku

Najveće tajne Kardashian obitelji: Ovo su one koje su pokušavali sakriti svim silama od javnosti

Millie Bobby Brown službeno potvrdila vezu – i to sa sinom jednog od najpoznatijih pjevača na svijetu

Krađa skims plagijat badići kim kardashian

Još vijesti