Kim Kardashian na Met Gali 2021

Ako Kardashian obitelj nešto zna, onda je to kako doći u centar pažnje. Nisu razočarali niti na ovogodišnjoj Met Gali, a posebno je svojom pojavom iznenadila Kim Kardashian koja je bila doslovno od glave do pete u crvnom, kao Dementor iz Harryja Pottera. Iako znamo da na to nije ciljala, ne možemo ne vidjeti sličnost.

Ono što je pak sve zanimalo kada se pojavila na crvenom tepihu je – kako izgleda ispod toga svega? Je li spremljena i našminkana ili nije? Jer realno, svejedno je, s obzirom da se ne vidi. I pitanje nad pitanjima: tko je bio muškarac s kojim je došla? Kanye West? Iako su se nedavno razišli? Dan nakon, i saznali su se svi odgovori na ova pitanja.

Ispod crnog Balenciaga outfita, Kim je bila našminkana kao da joj se vidi lice. Vjerojatno je u nekom trenu kada su ušli unutra i kada je krenula večera, skinula dio outfita s glave, jer bilo bi čak i za nju preludo da je cijelo vrijeme hodala uokolo kao crna sjena, ili Dementor, kako su ju nazvali ljudi na internetu. Njen vizažist Mario Dedivanović objavio je na svom Instagramu fotke sa spremanja za Met Galu, gdje se vidi da je Kim ispod obleke imala pravu glamuroznu šminku.

Drugi misterij, tko je bio muškarac s kojim je došla je isto razriješen. I ne, nije Kanye West, iako si sigurno i ti pomislila da je on, jer ovo izgleda kao look koji bi i Kanye bez problema profurao. U njenom je društvu bio Demna Gvasalia, dizajner brenda Balenciaga, čiji je dizajn Kim i nosila.

Ako još uvijek nisi, baci oko i na ostale lookove s crvenog tepiha o kojima svi pričaju! Sve smo ih izdvojili u 'Od Justina i Hailey očekivali smo puno više - održana je Met Gala 2021'.

Pogledajte još:

Od Justina i Hailey očekivali smo puno više - održana je Met Gala 2021

Nikad nećete pogoditi kakav je plan imala Kim Kardashian na Met Gali ako će morati na WC

Netko je došao doslovno u lusteru, a i Harry Styles je šokirao! Sinoć se održala Met Gala i bilo je svega

outfit met gala kim kardashian met gala 2021