Slika nije pronađena

Nekada treba trpjeti za modu, ali celebovi to odvedu do ekstrema. Kim Kardashian je na ovogodišnjoj Met Gali izgledala odlično u super uskoj haljini s koje su 'kapali' dijamanti. Već je ranije priznala da je to bila najveća bol koju je trpjela, a sada je otkrila i prečudan plan koji je imala spreman ako će morati do toaleta.

Kim je ukrala svu pažnju na ovogodišnjoj Met Gali, a o izgledu koji je isfurala se još uvijek ne prestaje pričati. Haljina koju je za nju napravio dizajner Thierry Mugler bila je ekstremno uska i od materijala koji nije najjednostavnije ni obući, a ni skinuti. Korzet koji je nosila ispod haljine također je bio problematičan, jer je bio zategnut toliko jako da Kim nije mogla ni sjesti.


U najavi za novu epizodu Keeping Up With the Kardashians ispričala je koliko je bila zabrinuta jer nije znala što će ukoliko na Metu bude trebala ići na WC. Bilo je svakakvih ideja, od kojih je jedna bila i da nosi pelenu, ali ta nije nikome sjela. Na kraju je sama Kim riješila problem s planom koji je prečudan i odvratan. Odlučila je da ukoliko joj stvarno jako bude sila, popiškit će se u gaće, a zatim će joj jedna od sestara, Kylie i Kendall, koje će također biti na Met Gali jednostavno obrisati nogu. Nije otkriveno je li na kraju Kim trebala na WC i ako je, je li odradila po ovom planu.


Osim što nije mogla sjesti niti ići na WC i što ju je sve boljelo, haljina ju je cijelo vrijeme pikala i iritirala joj kožu. Ovogodišnja Met Gala stvarno nije bila lagana za Kim.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Epic fail! Kim Kardashian i Kendall Jenner ismijali su tijekom dodjele Emmyja – evo zašto

Kim Kardashian u problemu na godišnjem - našla se oči u oči s jednom 'opasnom' životinjom!

Biste li ikada rekli da je ovo Kim Kardashian? Ovog je puta stvarno pretjerala s Photoshopom

problem met gala kim kardashian haljina