Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +0 Kim Kardashian u originalnoj haljini koju je nosila Marilyn Monroe

Kim Kardashian često viđamo u izdanjima koje bi rijetko tko isfurao osim nje. Zbog jednog od tih izdanja je sada, opet, teško hodala jer se u takvoj kreaciji nije lako kretati.

Nije nepoznanica da se Kim često voli isticati u gomili, pogotovo kada su u pitanju neka veća događanja gdje se skuplja veliki broj celebova. Isto to je napravila i sada na fashion weeku u Milanu gdje je došla u prekrasnoj, dugoj, srebrno-šljokičastoj haljini. No, problem kod te haljine bilo je kretanje. To nije njezin prvi put da ne može normalno hodati zbog haljine koju je obukla, a u svakoj takvoj situaciji treba pomoć asistenata kako bi mogla normalno hodati.

 

@steph_shep

I’ll let you caption this

♬ Funny Song - Cavendish Music

 

Problem je samo, kao i sada, što je morala ići stepenicama u takvoj haljini. Stepenice su bile ogroman izazov jer je haljina izrazito uska i duga pa nije mogla normalno podići nogu i napraviti korake. Ne samo to, nego se u videu i vidi da je u auto jedva sjela, pa je očito da će uvijek prvo izabrati dobar izgled prije udobnosti. U svakom slučaju, Kim je prava senzacija jer od sebe i zna napraviti dobru senzaciju. Da je htjela sakriti činjenicu da ne može hodati u haljini, ne bi se objavio ovaj video koji pokazuje koliko joj je bilo teško kretati se u njoj.

Kim Kardashian Frizura koju svi nosimo 'po doma' postala nova opsesija Kim Kardashian - samo nju nosi [FOTO]

Kim i Khloe Kardashian Situacije kada je Kardashian obitelj svima lagala: Ovih 6 su samo bile namještene za kamere

kim kardashian haljina Moda hodanje u haljini uska haljina

Još vijesti