Slika nije pronađena

Ekstenzije za kosu, pogotovo one od prave kose, nisu jeftine, i ipak je rep koji je Kim Kardashian nosila bio dugačak, ali svejedno, da košta tako puno?! Svi su ostali pomalo u šoku kada je njen frizer otkrio cifru.

Ne prestaje se pričati o ovogodišnjoj Met Gali, a pogotovo o Kim Kardashian. Pokazala je još jednom da itekako dobro zna ukrasti show. Sada su u fokus došle ekstenzije koje je nosila. Iako je Met Gala jedno od najvećih i najglamuroznijih događanja, neki su stvarno pretjerali kada je u pitanju sređivanje i spremanje. Za očekivati je da će cijene haljina koje celebovi nose biti ludo visoke, ali svi su ostali pomalo u šoku kada je Chris Appleton, frizer koji uvijek sređuje kosu Kim Kardashian, otkrio koliko su koštale ekstenzije koje su joj stavili.

Imala je eeeekstra dugačak rep, od čak 190 centimetara! A njegova je cijena, kako je otkrio Chris, 10.000 dolara, ili da ti bude bliže, oko 63.000 kuna!

Embed from Getty Images

Iako je dugačka ekstenzija pa je i za očekivati da će cijena biti nešto viša, ali baš ovoliko viša! Nitko ne može vjerovati. Ali ipak, Kim voli pretjerivati kada je u pitanju njen izgled i ići u krajnosti, što se može lako zaključiti i iz cijelog outfita koji je nosila. Met Gala je ipak ono najposebnije događanje koje postoji pa svi idu korak dalje da impresioniraju.

Pogledajte još:

Hailey Bieber se rasplakala na crvenom tepihu Met Gale – i za sve je kriva Selena Gomez

Kako je Kim Kardashian izgledala ispod 'maske' na Met Gali? I s kim je došla? Jer ne, ovo nije Kanye!

Nikad nećete pogoditi kakav je plan imala Kim Kardashian na Met Gali ako će morati na WC

outfit met gala kim kardashian met gala 2021

Još vijesti