Galerija Billie Eilish - 7 Billie Eilish - 1 Billie Eilish - 2 +3 Billie Eilish - 3

Izgleda da Billino posljednje priznanje nije baš sjelo ljudima. U par dana je izgubila 100.000 pratitelja. Zvuči puno i je puno, ali da podsjetimo, Billie na Instagramu prati 110 milijuna ljudi.

Kada imaš tako puno pratitelja koliko ima Billie Eilish, 100.000 ne zvuči kao nešto dramatično, ali to su samo ljudi koji su ju otpratili u par dana. Izgleda da njeno novo priznanje koje je tema već nekoliko dana nije najbolje sjelo nekim obožavateljima. Billie je još u studenom u intervjuu za časopis Variety otkrila da ju privlače i cure.

Poznati prekidi Raskidi pozntih u 2023.: Pet parova čiji su se putevi ipak razišli

Nedavno je to potvrdila i na jednom crvenom tepihu te je tako i službeno priznala da je biseksualna. Izgleda da je to nešto što je mnogima toliko zasmetalo da su odlučili da ju više neće podržavati. Nakon te izjave, 100.000 fanova je otišlo.

 

 

S obzirom da je Billie u prvom redu glazbenica, ovakve činjenice o njenom privatnom životu nisu nešto što je toliko bitno i što bi trebalo utjecati toliko na mišljenje o njoj. Billie bez obzira na to koje je njeno seksualno opredjeljenje stvara super glazbu i to što je biseksualna, neće utjecati na to kako zvuči u novim pjesmama. Dakle, nema razloga nikome smetati. Hoćeš li ti otpratiti Billie zbog ovog njenog otkrića?

Hoćeš li otpratiti Billie Eilish nakon ovog njenog otkrića?

Ukupno glasova:

Promjene frizura slavnih u 2023. godini: Pogledaj transformacije ovih 14 poznatih cura i inspiriraj se Dua Lipa i Ema Luketin Rihanna Rihanna +25 Kim Kardashian

billie eilish instagram gubi pratitelje zašto billie gubi pratitelje otkriće o billie Seksualno opredjeljenje

Još vijesti