Slika nije pronađena

Ponosni su roditelji dvaju djevojčica, petogodišnje North i uskoro jednogodišnje Chicago i jednog dječaka, trogodišnjeg Sainta, a uskoro će im u obitelj stići još jedan dječak. Ekskluzivne informacije doznao je Us Weekly, a prenijeli su ih svi svjetski mediji.


Sina će im roditi ista surogat majka koja je rodila i Chicago prije skoro dvanaest mjeseci. Podsjetimo, Kim je tijekom obje trudnoće (s North i sa Saintom) imala ozbiljne komplikacije stoga je bilo za očekivati da sama neće moći opet zatrudnjeti pa je pomoć potražila od agencije koja ju je spojila sa sadašnjom surogat majkom. Prije godine dana, uoči rođenja Chicago, Kim je na svojoj internetskoj stranici napisala: 'Iako nisam očekivala da ću ikad prolaziti kroz takvo što, agencija je bila od velike pomoći i učinili su sve kako bih se osjećala opušteno tijekom cijelog procesa. Kanye i ja imamo sjajnu vezu sa surogat majkom i vjerujemo joj oko cijelog procesa'.

Kanye je onaj koji oduvijek želi imati veliku obitelj, odnosno njegova je želja imati sedmero djece. To se moglo čuti iz usta Kim u jednoj od epizoda showa 'Keeping Up With the Kardashians' u kojoj je prezentirala svojoj BFF Larsi Pippen njihove obiteljske planove. Kim se tada nije izjasnila koliko djece ona želi, ali neki njoj bliski izvori tvrde da želi upravo četvero.

Kim i Kanye će, kako piše Us Weekly, ponovno postati roditelji početkom svibnja.


Čestitamo!

Foto: Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Paparazzi snimili fotku zbog koje je Kim Kardashian izgubila 100.000 sljedbenika

Preslatka je! Kim Kardashian objavila prvu fotografiju malene Chicago

Peek-a-boob - gola Kim Kardashian opet šokirala fanove!

kim kardashian Kanye West sin dijete Breaking news

Još vijesti