Poznati prekidi

U svijetu pod reflektorima, ljubavne priče često se odvijaju pred očima javnosti, ali iza bljeska svjetala kamere, poznati se suočavaju s izazovima koji ponekad dovode do neočekivanih prekida. 2023. nije iznimka, jer su mnogi poznati parovi suočeni s turbulentnim vodama ljubavi.


Rujan 2023.: Joe Jonas i Sophie Turner
Nakon gotovo sedam godina zajedno i četiri godine braka, Joe Jonas i Sophie Turner su se razveli. Prema izvještajima više izvora, Joe je službeno podnio zahtjev za razvod usred glasina o prekidu. Joe i Sophie imaju zajedno dvoje djece. Dobrodošlicu svojoj prvoj kćeri, Willi, poželjeli su u srpnju 2020., a svoju drugu kćer u srpnju 2022., iako još nisu otkrili njezino ime.

 

Srpanj 2023.: Bella Hadid i Marc Kalman
Prema izvoru koji je razgovarao s Us Weekly Bella i Marc su se prijateljski razišli prije nekog vremena. Bella koristi ovo vrijeme kako bi se usredotočila na poboljšanje sebe, a razlog prekida je emocionalna udaljenost. Nema loših osjećaja s obje strane. Bella i Marc su u vezi bili 2 godine.

 

Srpanj 2023.: Ariana Grande i Dalton Gomez
TMZ je izvijestio da Ariana i Dalton pokreću razvedbeni postupak nakon što je Ariana viđena bez vjenčanog prstena na Wimbledonu. Prema izvoru: „Ariana i Dalton pokušali su uskladiti stvari, ali na kraju nisu bili dobar spoj. Dalton je bio vrlo privatno nastrojen i suzdržan u vezi s njihovim odnosom i nije puno govorio o njihovom raskidu."

 

Lipanj 2023.: Taylor Swift i Matty Healy
Taylor i Matty su prekinuli. Oboje su izuzetno zauzeti i shvatili su da nisu stvarno kompatibilni. Taylorini prijatelji žele najbolje za nju i nisu iznenađeni što je njihova veza zamrla, s obzirom da je nedavno izašla iz dugotrajne veze.

 

Svibanj 2023.: Billie Eilish i Jesse Rutherford
Manje od godinu dana nakon početka veze, Billie Eilish i Jesse Rutherford su prekinuli. Raskid je bio prijateljski, ističući da „ostaju dobri prijatelji". Par je prvi put viđen u listopadu 2022., a javno su potvrdili vezu mjesec dana kasnije. Unatoč kritikama zbog desetogodišnje razlike u dobi, par je ostao snažan. Razlozi raskida nisu poznati, ali su demantirane optužbe za prevaru. Eilish se oglasila na Instagramu, naglašavajući da su „samo jako dobri prijatelji" i da trenutno nije u vezi ni sa kim.

 

Unatoč naizgled savršenim životima, jasno je da i poznati prolaze kroz jednake ljubavne muke kao i mi. Podsjećaju nas da je ljubav krhka, ali da uz njegovanje odnosa svaka veza može opstati.

Ariana Grande i Dalton Gomez Zašto se Ariana Grande rastala? Niti njezini prijatelji nisu vjerovali u vezu s Daltonom Gomezom

Prekid 2023. Joe Jonas Sophie Turner Ariana Grande dalton gomez Taylor Swift Matty Healy billie eilish Jesse Rutherford

Još vijesti