Slika nije pronađena

Linija sadrži tri parfema – 'BFF', 'BAE' i 'RIDE OR DIE', koji se prodaju na njezinoj službenoj internetskoj stranici KKWFRAGANCE.COM.


U prodaji su od 1. veljače, a kampanju za njih je Kim temeljito pripremala...


Parfemom je odlučila iznenaditi VIP osobe u njezinom životu – one koji joj uljepšavaju, ali i one koji joj kompliciraju život. Kompletan popis osoba koji su primatelji posebnog valentinovskog poklona grupiranih u tri skupine je objavila na Instagram Story. Na plavo-zelenim post-itima su se našli njezini hejteri, a na narančasto-rozim i ljubičastim papirićima njezini osobni prijatelji i prijatelji Kardashian-Jenner obitelji.


'Odlučila sam za ovo Valentinovo, budući da svatko zaslužuje svojeg Valentina, pokloniti parfem svim svojim prijateljima i hejterima i svima o kojima mislim', napisala je Kim u opisu objave. kutiji

Prijateljsku gestu uputila i slavnoj Paris Hilton koja ju je na neki način i 'otkrila', a zahvaljujući njezinoj objavi vidjeli smo o kakvom poklon paketu je došao parfem. Radi se o čokoladnoj kutiji koju treba razbiti KKW čekićem, a u kojoj se nalazi parfem u pakiranju o obliku srca.


Na plavo-zelenom papiriću se našla i Taylor Swift s kojom se Kim posvađala 2016. godine uoči izlaska spota za pjesmu 'Famous' Kanyea Westa u kojoj Kanye kaže 'proslavio sam tu k*ju' obraćajući se slavnoj pjevačici. Podsjetimo, Kim je objavila privatni video u kojem je Taylor odobrila taj stih, a kasnije se smrtno naljutila na par West.

Svađa se nastavila prepucavanjem na društvenim mrežama emojijima zmije, a 'ratnu sjekiru' očito još nisu zakopale.

Preostaje nam čekati povratnu reakciju TayTay, a možda i razmisliti o kupnji novog parfema – može li ovo biti idealan poklon za tvoju bolju polovicu za Valentinovo?


Foto: Profimedia/KKWFRAGANCE.COM/Instagram/Twitter

M.Z.


Pročitajte još:

Peek-a-boob - gola Kim Kardashian opet šokirala fanove!

OMG Kim Kardashian blokirala emoji zmije - za sve je kriva Taylor Swift?

Kim Kardashian otkrila svoje pravo mišljenje o Taylor Swift

Svađa poklon parfem valentinovo Taylor Swift kim kardashian

Još vijesti