Kim nije ni mogla sanjati što joj Kanye radi iza leđa

Reper Kanye West opet se našao u centru skandala nakon što je objelodanjeno kako je pokazivao eksplicitne slike i snimke svoje bivše supruge Kim Kardashian.

Magazin „Rolling Stone“ objavio je kako je Kanye svojim zaposlenicima i poslovnim suradnicima pokazivao sadržaje koje je Kim poslala isključivo njemu i što nitko drugi nije trebao vidjeti. To se dogodilo još 2018. dok su njih dvoje bili u braku.

Navodno Kanye nije smatrao problemom pred totalnim neznancima govoriti o situacijama koje bi u svakoj vezi ili braku trebale ostati privatne.

Kako javljaju američki mediji, Kim je zbog svega toga pokrenula istragu, jer se osjeća zlostavljano i prestravljeno. Reality zvijezda traži potvrdu detalja, odnosno želi znati o kojim je točno fotografijama riječ. 

 

 

Kim i Kanye bili su u braku šesti godina, a razveli su se u veljači 2021. 

Reper je priznao u javnosti kako je ovisan o pornografiji. U posljednje vrijeme se zbog svojeg ponašanja uvaljuje u sve veće probleme. Zbog različitih kontroverznih izjava, sve više sponzora mu otkazuje ugovore te ga se odriču različite tvrtke koje su koristile njegove usluge. 

 

kim kardashian Kanye West eksplicitne fotografije reality zvijezde slanje golih fotografija

Još vijesti