Justin i Hailey

Iako nikome ne zvuče dobro pravila u vezi, neka ipak pomognu da veza ode u dobrom smjeru. Pravi primjer za to su Justin i Hailey kod kojih pravila očito pomažu!

Mnogi ih ne vole, ali jedno je sigurno – vidi se da su zaista sretni zajedno i tu im nitko ne može ništa! Koliko možemo zaključiti, imaju zdravu vezu i još zdraviji odnos u kojem stalno brinu jedno o drugom. Možda su za to zaslužna pravila kojih se drže i Hailey, ali i Justin u svojoj vezi? Imaju neka pravila od početka druženja koja navodi Your Tango i The Things Celebrity, a možda su baš ona recept za zdravi odnos kakvog imaju oni.

1.Nisu imali spolnih odnosa prije braka
Kada su se Hailey i Justin vjenčali, svi su ostali šokirani s obzirom na to da su to napravili vrlo brzo nakon što su obznanili da su u vezi. Iako je to svima bilo čudno, njima nije, jer je Justin nedugo nakon toga potvrdio to da prije braka nisu imali i nisu željeli imati spolnih odnosa, ali da je i to bio jedan od razloga zašto su tako užurbali s vjenčanjem kako bi ga mogli imati.

 

 

2.Ne koriste mobitel dok su u krevetu osim ako nije nužno
Ovaj ljubavni par ima bitnu noćnu rutinu koje se uvijek pridržavaju, osim kada su u pitanju iznimne situacije. To je pravilo da ne smiju koristiti mobitele prije spavanja, dok legnu u krevet. Hailey je jednom izjavila kako pokušava više čitati prije spavanja umjesto da bude na mobitelu, tako da se dobro pridržavaju ovog pravila.

3.Zabranjeno spominjanje prošlosti
U podcastu 'Pretty Big Deal' Hailey je progovorila o njihovim svađama, kojih ima u svakoj vezi. Rekla je da je jedno od pravila da tijekom svađe se nikada ne smiju doticati prošlosti i ne smiju ju spominjati, a to je opravdala time da je njima potreban rast, a ne doticanje u prošlosti i stvari koje su već prošle.

4.Jednu večer u mjesecu imaju pizza night
Jedno od prekul pravila, koje im moramo priznati, je pizza night. Hailey je prije često objavljivala fotografije na Instagramu i Twitteru gdje su ona i Justin radili pizze jednom mjesečno, a jednom prilikom im je odgovorila i Kylie koja je napisala da se ona želi pridružiti idućem pizza nightu!

Hailey Bieber i puder Hailey Bieber i kada ima puder izgleda kao da ga nema – kojeg ona koristi?

5.Uvijek moraju odvajati dovoljno vremena za svoje bliske prijatelje
Iako su često zajedno i vole provoditi vrijeme zajedno, jedno od pravila im je da uvijek moraju odvojiti dovoljno vremena za svoje bliske prijatelje. To slobodno vrijeme uključuje zajedničko druženje i zabavu te ih nikada ne bi smjeli zapostaviti zato jer su oni sada u braku.

 



6.Nema druženja s Kourtney Kardashian

Davne 2016. godine su kružile glasine kako su Justin i Kourtney Kardashian u vezi. Navodno su i viđeni kako izlaze i zajedno se druže, a Hailey je ovo pravilo pokrenula ubrzo nakon što su se ona i Justin zaručili. Nakon zaruka, prestale su i glasine o tome da su Justin i Kourtney zajedno, kao i da su opće bili zajedno.

 

7.Ograničeno korištenje društvenih mreža
Hailey je u prošlosti bila često žrtva zlostavljanja na društvenim mrežama. Upravo zbog toga i postoji ovo pravilo, pogotovo zbog onih hejtera koji od samog početka ne odobravaju njezinu vezu s Justinom. Ona je i sama jednom spomenula kako ti komentari jako utječu na njezino psihičko zdravlje pa upravo zbog toga ograničavaju korištenje društvenih mreža.

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

8.Zdrav život im je objema prioritet
S obzirom na to da oboje zaista imaju odličnu formu, jasno je koliko im je bitna aktivnost, kao i zdrava prehrana. Vode iznimno zdrav život, osim izuzetaka kada imaju pizza night, ali to je samo jednom mjesečno. U svakom slučaju, ovo pravilo im je itekako pohvalno, pogotovo zato jer oboje rade na sebi i svojem zdravlju.

9.Djecu moraju imati dok su još mladi
Justin je još u 2021. godini izjavio kako mu je jedna od želja te godine dobiti dijete s Hailey. To mu se još uvijek nije ostvarilo, ali oboje su više puta napomenuli kao žele biti mladi roditelji i žele imati djecu dok su mladi, isto kao što su se željeli vjenčati mladi. Tako da iščekujemo prinovu!

 

 

10.Moraju provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim obiteljima
Ovo pravilo je isto kao i za druženje s bliskim prijateljima. Zaista jako drže do obitelji i vrijednosti koju obitelj ima, pa tako i drže do druženja s obitelji i to s obje strane – i s njezinima, kao i s njegovima. To je izrazito pohvalno s obzirom na to da se ne žele baš svi družiti sa svojim obiteljima.

11.Neke osobne stvari ipak moraju držati u privatnosti
Dok neki celebovi apsolutno svaki djelić svojeg privatnog života dijele na društvenim mrežama, Hailey i Justin nisu jedni od njih. Oni izuzetno drže do svoje privatnosti i iako su često aktivni na društvenim mrežama, imaju pravilo da neke stvari moraju držati sami za sebe, daleko od medija i njihovih obožavatelja.

Hailey Bieber Hailey Bieber uvijek izgleda odlično: 7 malih modnih trikova koje i ti možeš ukrasti od nje

12.Obavezno moraju podržavati svoje brendove na Instagramu
Svi smo već nekoliko puta svjedočili da se Hailey i Justin drže ovog pravila. Međusobno se maksimalno podržavaju na Instagramu na način da dijele slike međusobnih uspjeha i brendova koje postižu – Justin sa svojom glazbenom karijerom, a Hailey sa svojom karijerom modela, a nedavno i brenda 'Rhode' kojeg je osnovala!

hailey bieber Justin Bieber Brak sretan odnos stroga pravila pravila u vezi

Još vijesti