Slika nije pronađena

Promijenila je svoje prezime iz Baldwin u Bieber u petak navečer i izazvala lavinu reakcija. Razriješila je dilemu je li ili nije postala gospođa Bieber i slomila srce Belieberkama diljem svijeta jednim potezom.


Podsjetimo, sredinom rujna je svijetom slavnih protutnjala vijest o vjenčanju Hailey i Justina. Navodno su se vjenčali u matičnom uredu u New Yorku... Više o tome pročitajte u članku 'Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da – DA!'.

No, informaciju je nedugo nakon objave u svjetskim medijima demantirala sama Hailey na Twitteru i potom izbrisala objavu. Iz napisanog se dalo shvatiti da ona ne priznaje svjetovni brak i da će se smatrati gospođom Bieber tek kad izgovori 'DA' pred Bogom.

S druge strane, mjesec dana nakon vjenčanja, par je potvrdio svoj bračni status jednoj obožavateljici u restoranu – navodno su istovremeno viknuli da jesu u braku i počeli razmjenjivati nježnosti.


I od tada se nazivaju mužem i ženom – Bieber je prije tri dana u opis objave na Instagramu napisao 'My wife is awesome' i otkrio javnosti da ju naziva preslatkim nadimkom 'hunny buns punkin' u objavi nekoliko dana prije.


I izvor blizak paru za strane medije je potvrdio njihov bračni status, rekavši da se stvarno jesu vjenčali 14. rujna u njujorškoj gradskoj vijećnici bez prisustva ikoga.

Sada je dilemu jednom zauvijek razriješila Hailey Bald... (ups!) Bieber! Svoje prezime je na Instagramu promijenila u Bieber i potvrdila glasine.


A svi znamo da je ono što je na Instagramu – official! Sad slobodno pripremite maramice i krenite plakati... jer JB stvarno više nije na tržištu slobodnih frajera.

View this post on Instagram

my

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on


Foto: Twitter/Instagram

M.Z.


Provjeri još...

Počeo je ukrašavati lice – Justin Bieber u znak ljubavi prema Hailey napravio tetovažu

Bliži li se još jedan celebrity kraj? Znakovi pokazuju da bi Justin i Hailey uskoro mogli prekinuti!

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

Justin Bieber hailey balwin hailey bieber Brak

Još vijesti