Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 10 Hailey Bieber - 6 +8 Hailey Bieber - 3

Hailey ima super stil i kada ju god uhvate paparazzi na ulici, oduševi nas svojom odjevnom kombinacijom. Ako pogledaš njene outfite, možeš lako vidjeti kojih se to modnih pravila ona uvijek drži. I onda ih posuditi od nje.

Jedna od onih celebrity djevojaka čiji bismo stil ukrali bez razmišljanja. Uvijek je u trendu, izgleda opušteno i neizmjerno cool. Kako joj to uspijeva? Otkrili smo nekoliko dobrih formula za slaganje outfita kojih se sada uvijek drži. Ili barem većinu vremena. Kod nje nema puno kemijanja, zna što joj stoji i toga se drži. Rijetko njene odjevne kombinacije budu na listama fejlova. Ovo su njeni mali modni trikovi koji i tebi mogu pomoći u slaganju outfita za svaki dan i za posebne prigode.

1.Sportska odjeća za svaki dan
Hoodice, široke majice kratkih rukava, biciklističke hlačice, trenirke, obične bijele potkošulje… sportski odjevni komadi su idealni za svaki dan jer su udobni, a mogu se lako kombinirati s bilo čim da bi izgledali malo više kul i malo manje sportski. Hailey često zna nositi sportske hlačice i preko oversized košulju ili trenirku i neki slatki crop top. Ili hoodica u kombinaciji s cargo hlačama koje su veliki hit. Ne moraš biti u ekstra krpicama da bi izgledala dobro.

 

 

2.Jedan dio outfita u jarkoj boji
Da dođe do izražaja, a ostatak u neutralnim nijansama. Nekada je to torbica, nekada cipele, nekada sako, a nekada i majica. Bitno je samo da to bude jedan komad. Tako razbije outfit da ne izgleda dosadno, a opet, ne pretjera s bojama.

Modne influencerice Hrvatske modne influencerice koje imaju najbolji stil: Za ovih 6 Instagram profila trebaš znati

3.Kombinacija oversized + jako usko
Nemoj misliti da ćeš u širokim odjevnim komadima izgledati debelo ili široko. Nećeš. Samo ih trebaš znati dobro kombinirati. Glavno pravilo kojeg se drži Hailey je da kada nosi široko, nešto u outfitu bude i usko, tako napravi ravnotežu. To mogu biti široke hlače i uža majica ili široka majica i uske hlačice, sve prolazi.

 

 

4.Tenisice, tenisice, tenisice
Bilo ljeto, proljeće, jesen ili zima, Hailey je najradije u svojim Nike tenisicama. Razumijemo i zašto! Osim što nekim čudom idu uz sve, izgledaju cool. Jedino mijenja boje tenisica. Naravno, za posebne i svečanije prigode nosi štikle, ali za svaki dan, u 90% slučajeva je u tenisicama. To je obuća s kojom ne možeš pogriješiti. Pomogne da i neki malo pretjerani outfiti izgledaju više svakodnevno.

5.Setovi izgledaju odlično
Nekada nema smisla za kompliciranjem i najjednostavnija je odluka odabrati neki outfit koji dolazi u setu. Često se u posljednje vrijeme prodaju outfiti baš na ovaj način. Nemoj misliti da je to glupo ili da će izgledati too much. Neće. Osim setova, ako ih nemaš, možeš nositi gornji i donji dio u istoj ili sličnoj nijansi (bitno da je ista boja) i opet dobiti takav izgled.

 

 

 

 

6.Za fensi događanja, haljine s izrezom
Bilo na leđima, ispod grudi ili negdje drugdje, Hailey obožava haljine s izrezima na različitim mjestima! Uske su i pokazuju njenu figuru i malo kože, ali na fini i pristojan način. Nema vulgarnih haljina niti nekih koje su totalna ludnica. Samo odmjereno!

Hailey Bieber Hailey Bieber u velikom problemu – dobila tužbu koja se ne može tako lako riješiti

7.I za kraj, UVIJEK sunčane naočale
Želiš izgledati kul? Nabaci sunčane naočale. Ovaj će dodatak nekada podignuti outfit i biti baš ono što ti treba. To je samo dokaz koliko modni dodaci mogu imati veliki utjecaj na finalni izgled. Umjesto sunčanih, Hailey nekada nosi i 'bucket' šeširić, i ne znamo koje joj stoji bolje. Ono što ipak znamo je, kada si nedoumici i nešto ti fali kada se pogledaš u ogledalo, nabaci sunčane.

hailey bieber stil Moda Pravila Odijevanja modni trikovi Slavne osobe

Još vijesti