Justin i Hailey Bieber

Hailey Bieber u posljednje je vrijeme punila naslovnice novinskih članaka zbog provokacija upućenih Seleni Gomez.

Izgubila je mnoštvo obožavatelja na društvenim mrežama, njezina kozmetička linija bilježi pad prodaje, a čini se kako je trenutačno postala i najomraženija osoba na internetu, zajedno sa svojom prijateljicom Kylie Jenner.

Ok, Hailey ne svatu ruže na poslovnom planu, ali ne ide joj baš niti na privatnom. Američki tabloidi raspisali su se o bračnoj krizi između nje i supruga Justina.

 

 

Kako piše, Radar Online, obožavatelji su počeli nagađati da se nešto događa u njihovom braku, kad je Justin na proslavi rođendana viđen bez vjenčanog prstena.

„Vjenčali su se vrlo mladi i nisu znali u što se upuštaju, a od tada je bilo puno uspona i padova“, rekao je povjerljivi izvor američkom tabloidu.

Navodno se Hailey i Justin puno svađaju, zbog čega je Justin često puta želio odustati.

„Hailey je oduvijek bila nesigurna u pogledu Justina i Selene. Ljudi su ih vidjeli kao savršen par, što je daleko od istine, ali Selena je tako simpatična“, otkrio je tajni izvor američkom tabloidu.

Društvene mreže, a posebice TikTok, prepuni su objava u kojima se može vidjeti kako Justin ne tretira uvijek Hailey s poštovanjem.

 

@pop.culture.connoisseur How Justin Bieber treats Hailey vs how he treated Selena #teamselena #selenagomez #jelena #justinbieber #haileybieber ♬ Happier Than Ever - Edit - Billie Eilish

 

hailey bieber Justin Bieber bračna kriza Hailey Bieber svađa između Justina i Haley bračna kriza Bieberovih kako Justin tretira Hailey

Još vijesti