Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +3 Hailey Bieber - 3

Manikura ne mora biti luda kako bi zapela za oko. Hailey je na Met Gali imala toliko jednostavno nalakirane nokte, ali izgleda da je to bio pun pogodak, jer sada svi žele baš takve nokte.

Kada se priča o ljetnim manikurama očekivali bismo boje, šarenilo, ljetne motive, nešto uočljivo, ludo i drugačije. Ali ovog se ljeta ipak većina odlučuje za jednostavnije nokte. Hailey Bieber je još jednom pokazala da je modna ikona jer sve više cura nosi upravo njenu manikuru ako primjer onoga što žele na svojim notkima. Radi se o mliječno bijelim noktima s blagim sjajem šljokica. Ništa napadno, ništa previše, izgleda lijepo i na dugim i na kratkim noktima, a i ide uz sve odjevne kombinacije koje ćeš nositi. Neutralni su nokti nekada najbolji izbor.

 

@mireyarios Glazed donut nails. How did they do? 💅🏼 #haileybiebernails #glazeddonut #glazeddonutnails #opi #milkynails #milkywhite #opi #opinails #chromenails #chromenailart #nailpolish #neutralnails ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

 

Ovi su nokti zbog svoje popularnosti u posljednje vrijeme postali dio 'clean girl' estetike koja trenda na TikToku. Radi se o estetici gdje cure izgledaju 'čisto' i 'jednostavno', koriste minimalno šminku, nose jednostavne i nude boje, nema pretjerivanja.

Manikura Manikura koju nikada ne bi trebala stavljati na nožne prste – ova je samo za ruke

Iako sigurno nije Hailey ta koja je izmislila ove nokte ili ih prva nosila, učinila ih je opet popularnima. Jedna je cura snimila kako ih radi za sve oni koji nokte rade kod kuće.

 

 

Ako jednostavnost ipak nije tvoj đir i preko ljeta želiš nokte koji će biti uočljiviji i zabavniji, donosimo ti nekoliko prijedloga manikura koje izgledaju baš tako. Iako možda trenutno nisu najveći hit i na vrhuncu popularnosti, baš su ljetni i zbog toga idealni za nositi sada. Pogledaj sve naše prijedloge da se inspiriraš.

Manikure koje su idealne za ljeto: Imamo 10 prijedloga koji ti mogu poslužiti kao inspiracija Ljetna manikura Duga na noktima Za one koji se ne mogu odlučiti za samo jedan dizajn +7 Ljetni motivi

manikura nokti inspiracija hailey bieber milky nokti

Još vijesti