Hailey Bieber i puder

Hailey Bieber apsolutno uvijek ima besprijekoran ten, bez obzira na to nosi li šminku ili ne. No, čak i kada nosi puder, izgleda kao da ga uopće nema, a evo i koji puder je u pitanju.

Neki puderi znaju biti poprilično agresivni na koži. Ili je izrazito uočljivo da nosimo puder jer uđe u najmanju poru ili se naknadno pojave prištevi koji su uzrokovani baš takvim agresivnim puderima. No, Hailey Bieber nema takav problem! Ona je jedna od onih poznatih osoba koja često objavljuje fotografije sa šminkom i bez nje pa je očito da puder kojeg koristi uopće nije agresivan jer bez njega nema nikakvih prištića.

 

 

Osim toga, kada ga i nosi, uopće se ne može primijetiti da ga nosi zbog sjaja i izgleda kože. Kako piše Who What Wear, Hailey je vjerna Chanelu tako da je i njezin puder od ovog brenda. U pitanju je Chanel Vitalumiere Radiant, Moisture-Rich Fluid puder.

 

 

No, osim njega, koristi i jedan proizvod iz svoje linije za njegu kože kojeg miješa sa Chanelovim puderom pa dobije savršenu kombinaciju koja pristaje njezinom licu i tenu. Hailey je vjerna svojem puderu, a kako i ne bi bila kada uvijek ima besprijekornu kožu – s puderom ili bez njega.

Hailey Bieber Preporuka Hailey Bieber: Otkrila je koju kremu koristi kada joj je lice u najlošijem izdanju

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

hailey bieber puder besprijekorna koža savršen ten chanel puder

Još vijesti