justin i hailey bieber

Priznala je u nedavnom intervjuu da je u suzama zvala mamu i govorila joj da više ne može. Ali na kraju je otkrila i što je bio razlog da ipak nije odustala.

Brak Bieberovih stalno je pod povećalom javnosti i svako toliko se piše da su pred raspadom jer Hailey uvijek izgleda tužno, bilo je fotki na kojima je Bieber u javnosti plakao… i čini se da su stvarno imali neka prilično krizna razdoblja, ali ona su sada iza njih, ispričala je Hailey u novoj epizodi podcasta 'In Good Faith With Chelsea & Judah Smith', kako piše US Weekly.

'Sjećam se da sam nekoliko puta zvala mamu, posebnom jednom kada smo bili u Brookylnu, zvala sam ju plačući i bila sam kao 'Ja to više ne mogu', ispričala je Hailey u tom intervjuu. Ali kada ju je prošla najveća kriza, podsjetila je samu sebe da je taj brak bio njena odluka i da je s razlogom donijela tu odluku, jer voli osobu s kojom je u braku, i sada ne bi bilo u redu samo tako odustati jer je došlo teško razdoblje. U jednom ranijem intervjuu koji je Justin dao ga GQ, priznao je što je njihov najveći problem u braku: nedostatak povjerenja. Bilo je puno stvari koje nije htio reći Hailey jer se bojao kako će ona reagirati pa ih je jednostavno prešutio, što mu se kasnije obilo o glavu.

U podcastu je Hailey spomenula da u nekim trenucima stvarno nije bila sigurna hoće li njihov brak preživjeti. Ali je! Iako i mnogi, uključujući i fanove para, nisu mislili da će ostati zajedno, Justin i Hailey su sretniji nego ikad i čak planiraju i povećanje svoje obitelji.

Pogledajte još:

Neočekivani prekid: Gigi Hadid i Zayn više nisu zajedno! Zna se i razlog – situacija nije ni malo lijepaKći Heidi Klum novim fotkama zabrinula ljude: Ima samo 17 godina, a časopis ju fotka bez odjeće

Justin Bieber otkrio da su on i Hailey spremni na sljedeći veliki korak u svom odnosu

Brak Prekid Justin Bieber hailey bieber

Još vijesti