Galerija Thylane Blondeau Thylane Blondeau - 6 Thylane Blondeau - 7 +4 Thylane Blondeau - 4

Svi se sjećaju njenih fotografija koje su obišle svijet. Kada je imala samo 10 godina postala je svjetski popularna zbog toga kako izgleda. Bila je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu.

Ona je Thylane Blondeau, francuski model koji je osvojio svijet s manje od 10 godina. Već se tada počela ozbiljno baviti modelingom, a ta joj karijera još uvijek nije dosadila. Danas, oko 11 godina kasnije, Thylane se i dalje bavi modom i izgleda apsolutno predivno.

Franka Batelić Franka Batelić pokazala kako izgleda bez i malo šminke – svi se slažu da je ovako još zgodnija

Bila je glavna zvijezda, a izgleda da ju slava nije uspjela promijeniti i da nije pokleknula pred svjetskim trendovima i otišla na milijun plastičnih operacija kako bi izgledala kao još jedan klon. Thylane izgleda prirodno i dalje.

 

 

Jednako dobro izgleda sa šminkom i bez nje. I dalje je popularna iako se o njoj toliko ne priča. Ne radi nikakve skandale niti drame i samo uživa.

 

 

Bila je jedan od najmlađih modela koji su se ikada pojavili u legendarnom časopisu Vogue. Definitivno veliki uspjeh! Tada su se ponude za modne poslove počele samo nizati, a danas je vlasnica i brenda odjeće Heaven May.

 

 

Čak je i 2018. bila na prvom mjestu liste 'Najljepša lica godine'.

James Charles James Charles gubi pratitelje: Nakon ove fotke na Instagramu otišlo odjednom preko 100.000 fanova

 

Thylane Blondeau najljepša djevojčica na svijetu prije vs. danas foto kako izgleda

Još vijesti