Galerija Voyage i Henny Voyage - 1 Voyage - 2 +6 Voyage - 3

Volimo kada poznati pjevači ili glumci objave fotke s početka karijere. Kada su se tek krenuli baviti showbizom izgledali su puno drugačije. S vremenom svi promijene imidž, a evo koliko se promijenio ovaj dvojac.

Naravno da će se naši omiljeni pjevači, glumci i sve ostale osobe iz svijeta slavnih s vremenom promijeniti. Na početku karijere još uvijek nemaju toliko izgrađen svoj imidž i kroz godine kada se pronađu, promijene i izgled. Koliko je god bitan talent, za scenu je bitno i kako izgledaju. Od početka karijere kada su se proslavili pa sve do danas, promijenili su se i Voyage i Henny.

Nucci - 3 Kako je izgledao Nucci na početku karijere prije 11 godina? Puno drugačije nego danas

Osim što se druže profesionalno, druže se i privatno. Prvi su put surađivali sada već davne 2019. godine. Pratitelji su tražili Hennyja da objavi neku staru fotku njega i Voyagea, a on nije razočarao. Pronašao je jednu s početka karijere, kada su tek počeli izbacivati pjesme i spotove od po nekoliko milijuna pregleda. Pretpostavlja se da je fotka iz 2019. kada su imali svoju prvu suradnju.

Mladi Voyage i Henny

Izgledali su baš slatko! Henny se i nije toliko promijenio. Vidi se da je malo stariji i da ima gušću bradu, ali više-manje je zapravo vrlo sličan i prije 4 godine i danas.

 

 

Voyage je malo drugačija priča. Na staroj fotki baš izgleda mlado, a fanove bi mogla posebno oduševiti duža kosica i frizura kakvu je furao. Danas smo ga navikli vidjeti bez kose i ovo je definitivno look za koji neki nisu niti znali da ga je prije furao.

 

 

Henny nije napisao koliko je godina prošlo od te fotke do danas, ali za tako mlade osobe i nekoliko godina čini veliku razliku.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

voyage henny na početku karijere prije vs. danas kako su izgledali foto

Još vijesti