Galerija Advent u Zagrebu Advent u Zagrebu - 1 Advent u Zagrebu - 2 +27 Advent u Zagrebu - 3

Za vikend je i službeno otvoren Advent u Zagrebu! Imamo veliku galeriju fotki s otvorenja koja će ti najbolje dočarati kako je to izgledalo.

Ove godine kao da je na otvorenju Adventa bila posebno lijepa atmosfera. Hrpetina ljudi posjetila je grad u subotu kada je i službeno otvoren Advent i kada su se palile lampice na Zrinjevcu. Nakon nekoliko godina kada je vladala korona i to nije bilo to, sada se sve vratilo na „staro“. Izgleda da su svi jedva dočekali!

Advent u Zoološkom vrtu - 8 Advent u Zoološkom vrtu Grada Zagreba: Program će biti nadahnut bajkama Ivane Brlić-Mažuranić

Gdje god da se okreneš, lampice, ukrasi i fora stvari za fotkati. Pogotovo ako si ljubitelj blagdana i ovo ti vrijeme jednostavno tjera osmijeh na lice. Ako si već posjetila Advent u Zagrebu – kako ti se sviđa?

Kako se tebi za sada čini Advent u Zagrebu?

Ukupno glasova:

Svaka je lokacija posebna za svoj način. Klizalište je otvoreno na Tomislavcu kao i svake godine, Zrinjevac je krcat lampicama, a gornji grad izgleda posebno romantično i čini se kao da je na svakom koraku neka lokacija na kojoj se jednostavno MORAŠ fotkati jer izgleda predobro. Uz sve to, na svakom su koraku i kućice na kojima se možeš ugrijati s toplim napitcima i zasladiti delicijama karakterističnima za ovo doba godine.

Advent u Zagrebu - 14

Naravno, tu su i koncerti na nekoliko lokacija koji su potpuno besplatni. Kako izgleda Advent u Zagrebu ove godine možeš pogledati u galeriji iznad!

Čarobni Advent kod Matoša Stiže najčarobnije doba godine i najromantičniji Advent kod Matoša: Oduševljeni smo ovogodišnjom ponudom

Božić 2022 Advent u Zagrebu Otvorenje Atmosfera kako izgleda lokacije kako je ukrašen zagreb advent 2022 foto

Još vijesti