Harry Styles

Nekima se sviđa, nekima ne. Standardno su podijeljena mišljenja. Bio je to potez kojeg fanovi nisu očekivali, a neki čak za njega „krive“ i Taylor Swift. Zašto se Harry Styles ošišao, za sada se ne zna.

Harry Styles i njegova kosa su nerazdvojni par. Ili su barem bili do sada. Na početku karijere je imao dulju kosu, pa ju je malo skratio, pa opet pustio, ali nikada ju nije ošišao skroz. Fanove je sada dočekalo iznenađenje kada su internetom počele kružiti fotke i videi na kojima se vidi da je obrijao svu kosu! Videi su bili dosta mutni i nije se dobro moglo vidjeti kako Harry izgleda s novom frizurom, ali sada je objavio prvu fotku bez kose. Na Instagram ju je stavio njegov brend Pleasing i reakcije su podijeljene.

 

 

Većina ipak tuguje za starom frizurom, ali ima i onih koji kažu da zapravo ni ovako ne izgleda loše, ali da će im nedostajati kovrče po kojima je, moglo bi se reći, čak i poznat. S druge strane, ima i onih kreativnijih u komentarima, pa je tako jedna cura rekla da moli da makne tu fotku jer nije dobra za njeno mentalno zdravlje, a druga mu savjetuje da kosu zalijepi natrag. Javili su se i oni koji kažu da im je trebalo upozorenje prije ovoga, nisu bili spremni. A što ti misliš – koja mu frizura bolje stoji?

Je li ti draži Harry Styles s dugom kosom ili kratkom?

Ukupno glasova:

Mirta Miler Mirta Miler pokazala kako joj izgleda prirodna kosa nakon par godina farbanja i ekstenzija - nije lijepo

Shawn Mendes i Charlie Travers Shawn Mendes uhvaćen na plaži s novom curom – razlika u godinama je dosta velika

Harry Styles nova frizura bez kose kako izgleda ćelav s kratkom kosom foto

Još vijesti