Galerija Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 +4 Franka Batelić - 2

Uvijek se iznenadimo koliko su poznate osobe lijepe i kada ne nose šminku. Navikli smo vidjeti ih s full makeupom da zaboravimo da i oni u svoje slobodno vrijeme zapravo ne izgledaju tako.

Često puta kada slavni i objave prirodnije fotke, ipak imaju na njima nešto malo šminke. Međutim, u zadnje je vrijeme postao trend pokazati svoje lice u njegovom najprirodnijem izdanju, bez i malo šminke. Sada se tom trendu pridružila i naša Franka Batelić. Pjevačica izgleda fenomenalno na svakoj fotki koju objavi, u to nema sumnje. A je li to zasluga dobrog vizažista ili?

 

 

Crveni ruž joj uvijek stoji toliko dobro, a kako izgleda bez svih tih slojeva pudera, maskare i ruževa? Još bolje, ako se pita njene pratitelje na Instagramu. Objavila je videu u kojem je pokazala kako izgleda u sređenom izdanju, ali i nesređenom. Kada nema niti mrvicu šminke pa čak niti uređene obrve. Totalno prirodno izdanje.

 

 

Ljudi su u komentarima oduševljeni. I domaće poznate osobe i Frankini obožavatelji pišu da izgleda odlično bez šminke. Drugačije nego što smo ju navikli vidjeti, ali top!

Rita Ora Rita Ora objavila fotku bez šminke – ovako izgleda čak i bolje [FOTO]

Slika nije pronađena Fanovi su se iznenadili kada je Kim Kardashian pokazala kako joj izgledaju prirodne trepavice

bez šminke Franka Batelić Prirodan izgled slavni bez šminke

Još vijesti