Galerija James Charles James Charles - 5 James Charles - 7 +4 James Charles - 2

Koliko je lako zeznuti kada si influencer! Youtuber James Charles je to na svojoj koži osjetio već puno puta. Posljednji put mu se to dogodilo baš sada. Kada je nakon objave jedne fotke u roku keks izgubio preko 100.000 pratitelja.

Influenceri nekada malo pretjeraju. Da, želimo baciti oko na njihov privatni život, ali ne želimo vidjeti baš SVE. James Charles je ovog puta (ponovno) malo pretjerao i to ga je koštalo pratitelje. Iako njemu na skoro 23 milijuna pratitelja na Instagramu 100.000 ne znači baš puno, to je samo početak. Toliko je fanova 'pobjeglo' odmah nakon jedne njegove posljednje objave.

james charles James Charles pokazao novi look – svi ga sprdaju jer izgleda kao jeftina verzija jednog influencera

Kada vidiš o čemu se radi, bit će ti jasno. Ako ga i pratiš, možda ti je promakla, jer se radilo o storyju. Što je još nevjerojatnije da zbog jednog storyja ostane bez toliko pratitelja, ali…

 

 

Fotka je nastala na jednom od posljednjih fotkanja koje je imao, i to u preslatkom badiću. Badić je top, ali ono što je on objavio na story je fotka kako si u tom badiću namješta spolni organ da bi izgledalo kao da ga nema. Mnogima se ipak nije sviđalo toliko intimnosti između njih i Jamesa i nakon tog storyja, počelo je masovno otpraćivanje, piše The Tab.

 

 

Ljudi su šokirani da je odlučio podijeliti ovu fotku! Nije neobično niti šokantno to što želi izgledati feminizirano, navikli smo vidjeti ga u haljinama i girly outfitima, ali pokazivati ovakve detalje je ipak prelaženje granice.

 

 

Nitko to ne želi vidjeti!

Kim Kardashian Kim Kardashian svojoj sestri pred nosom 'ukrala' veliki uspjeh

James Charles influencer gubi pratitelje Skandal skandalozna fotka

Još vijesti