Slika nije pronađena

Kada je imala 6 godina postala je na kratko svjetska senzacija jer je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a kako sada izgleda? Malo više od deset godina kasnije...

Thylane Blondeau bila je glavna tema prije 10-ak godina. Svi su gledali i bili zainteresirani tko je ta djevojčica koja je proglašena najljepšom na svijetu. Tada je imala svega 6 godina, a časopis Vogue joj je dodijelio ovu laskavu titulu. Bila je na naslovnici njihovog časopisa Vogue Enfants i očarala svijet. Neki su se divili njenom izgledu, drugi su se zgražali jer se već tako mala djevojčica izlaže na taj način javnosti.


Danas je Thylane tinejdžerica koja ima 18 godina – i dalje izgleda jednako lijepo.


Bavi se modelingom te snima modne editorijale i kampanje za različite brendove, nosi modne revije nekih od najpoznatijih modnih kuća kao što su Dolce&Gabbana ili Isabel Marant, a uz to je i pokrenula vlastiti modni brend Heaven May.


Na Instagramu je prati čak 3.4 milijuna ljudi, a zbog toga što vodi što normalniji život, bez drama i ludosti kakve rade ostali celebovi koji su uvijek u fokusu, o njoj se ne priča toliko često.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Hailey Bieber je otkrila neobičnu slučajnost koja je dovela do toga da su ona i Justin završili zajedno

[OMG] Kylie Jenner je pokazala kako izgleda njen ormar s torbicama koji vrijedi preko milijun dolara!

Koja je prirodna boja kose Billie Eilish? Slučajno je otkrila u novoj objavi na Instagramu

foto danas Thylane Blondeau najljepša djevojčica na svijetu

Još vijesti