Galerija Devito Devito - 1 Devito - 2 +6 Devito - 3

Najveća glazbena misterija na Balkanu. Devito je ultra poznat, ali nitko ne zna kako stvarno izgleda. Već godinama uspijeva skrivati svoj identitet. Ne može se dogoditi da ćeš ga negdje uhvatiti bez fantomke.

Ne znamo kako mu izgleda lice, kako mu izgleda kosa, ništa osim očiju i usana. Devito je uspio već godinama zadržati svoju anonimnost. Nekada mu fanovi čak pokušavaju na nastupima povući kapu s lica, ali to ne završi dobro, a i nije baš fer prema njemu.

Devito Priča se da je Devito skinuo masku - je li to stvarno on?

Uz to, svako toliko srpski tabloidi objavljuju fotke na kojima je navodno on bez maske, ali nitko u to nije 100% siguran, sve su samo nagađanja, jer zapravo ne znamo kako izgleda. Nikada se još nije dogodilo da pred kamerama skine svoju masku. Sve do sada. Objavio je fotku iz lifta na Instagram storyju na kojoj nema svoju prepoznatljivu kapu preko lica! ALI!

Devito

Svejedno je pronašao način da se ne pokaže baš skroz, ali i ovo je više nego ikada prije. Jedna stvar koju je pokazao, a koju do sada nikada nismo vidjeli je kosa! Lice je strateški sakrio iza mobitela, a ipak se malo vidi. Iako ga i dalje ne bi prepoznali da ga sretnemo na ulici, možda je ovo tek početak i uskoro otkrije i više. Ili se fanovi barem mogu nadati!

 

 

Svi koji ga prate sigurno već jedva čekaju da dođe dan kada će pokazati svoje lice, ali pitanje je hoće li se to uopće ikada dogoditi. Iako je super popularan, ovako nitko ne zna kako izgleda i može normalno živjeti bez da ga na ulici prepoznaju horde ljudi.

Sia i Marshmello Skrivaju svoje pravo lice – celebovi koji cijelu karijeru nose maske

 

devito bez maske selfie lice foto kako izgleda

Još vijesti