Cura jede pizzu

Nekada ostaneš sama jer imaš samo slobodan dan kada se nitko ne može družiti, a nekada se tako osjećaš kada prekineš s dečkom. O kojem god slučaju da je riječ, trebaš znati koje su pozitivne strane toga.

Iako misliš da ti je cijeli svijet propao jer si odjednom ostala sama, nemoj tako misliti. Ta situacija ima možda više prednosti nego mana, ali i sve ovisi o tome kako ćeš se ti postaviti u takvoj situaciji. Jedino što je bitno je da se posvetiš sebi i stvarima za koje inače nisi imala vremena. Nemoj misliti da je dosadno biti sam jer može biti puno zabavnije nego što misliš. Uljepšaj si to vrijeme i onda ćeš samo htjeti biti sama, bez nekog prevelikog društva!

1. Imaš dovoljno vremena za sebe
Nitko drugi te ne ometa što je jako bitno ako želiš odvojiti vrijeme za sebe. Baš zato nije loše što si sama jer tog vremena ćeš imati puno i moći ćeš ga u potpunosti posvetiti sebi na način koji tebi odgovara!

via GIPHY

2. Ne moraš izmišljati razloge ako ne želiš nekud ići
Najgore je kada te netko tjera da ideš negdje gdje ne želiš pa moraš izmišljati razloge zašto ne želiš ići. Ovako nećeš imati tih problema jer te nitko neće gnjaviti, nećeš morati izmišljati, a niti ići tamo gdje ti se ne ide!

Tužna djevojka Sabotiraš samu sebe: 4 načina na koja si uništavaš mentalno zdravlje – a nisi toga uopće svjesna

3. Možeš biti produktivnija
Produktivnost se zapravo najbolje očitava kada si sama i kada imaš puno slobodnog vremena. S vremenom ti postane dosadno samo izležavati se pa se onda tu budi produktivnost gdje napraviš sve zadatke i obaveze koje si trebala napraviti.

via GIPHY

4. Imaš vremena za stvari za koje inače nemaš

Vrijeme kada si sama iskoristi za hobije i sve druge prilike za koje inače nemaš vremena. To ni ne mora biti hobi, već neke stvari koje jednostavno želiš probati po prvi puta, samo do sada nisi imala vremena.

Slika nije pronađena Kako depresija utječe na fizički izgled? Napravit će ovih 5 velikih promjena


5. Uvijek je mir i tišina
Mir je nekad dragocjen, iako toga nismo svjesni. Kada si sama, bit će ti uvijek mir i tišina bez galame i buke. Nekada je to dovoljno za potpuno opuštanje i odmaranje koje svi želimo.

via GIPHY

6. Ne moraš se praviti da si dobre volje zbog drugih
Nekad i izađeš van, ali se praviš da si sretna jer ne želiš odgovarati na pitanja o tome jesi li dobro. Kada si sama, tih problema nema. Možeš se plakati ili smijati sama sa sobom, bez da se praviš jer ipak je to tvoje vrijeme!

Sunčanje i pranje zubi Ove stvari radimo svaki dan, a nismo ni svjesni koliko su loše – 8 njih s kojima trebaš prestati

samoća zašto je dobro biti sam prednosti #zdravlje Slobodno Vrijeme vrijeme za sebe

Još vijesti