Galerija Buket ruža Hrana (pizza, muffini, sendvič, kolačići, burger) Kava za van +6 Omiljena čokoladica

Cvijeće je poklon koji nije preskup i koji se nekada poklanja tek tako, da ti osoba pokaže da joj je stalo i da misli na tebe. I da romantika još nije umrla! Ne mora to biti ogroman buket cvijeća, ali cure se rastope i na jednu ružu.

Pokloni ne pokazuju koliko nekoga voliš i koliko ti je stalo, jer nema tog skupog poklona koji će opravdati ružno ponašanje. Oni samo mogu biti mali znak pažnje kojim ćeš tu i tamo pokazati da se trudiš i da misliš na tu osobu. Ne mora biti posebna prigoda da bi partnera iznenadili nekom sitnicom. I tu doslovno mislimo na sitnicu – nešto što ne košta puno ili nešto što možeš sama napraviti.

Poklon Greške koje najčešće radimo kad kupujemo nekome poklon: Zbog ove 4 dajemo loše poklone

Dečki se mogu lako izvući i curama kupiti cvijet (ili još bolje – ubrati ga na livadi za budžet verziju!), a što cure mogu pokloniti dečkima u istoj vrijednosti? Nije baš običaj pokloniti dečku buket cvijeća. Iako vjerujemo da se niti jedan dečko ne bi bunio, jer ispada da i oni vole cvijeće! Koje su ti još opcije? Postoji ih nekoliko i svaka je jednako dobra, samo ovisi što od ovoga svega tvoj dečko najviše voli. Pogledaj sve prijedloge u galeriji iznad.

Poklon Kako odabrati savršen rođendanski poklon za nekoga? Postavi si ovih 7 pitanja – i dobit ćeš ideju

poklon mali poklon za dečka Što kupiti slično kao cvijeće za cure zamjena za cvijeće ideje za poklone

Još vijesti