Sretna veza

Možda nemaš ni r od romantike u sebi, ali sigurno bi bila oduševljena kada bi ti dečko nekom gestom pokazao koliko te voli, koliko mu je stalo do tebe ili da brine za tebe. Obično će nas najviše oduševiti one neočekivane sitnice.

Većina cura će pasti na romantiku i slatke geste. Kada dečko napravi nešto lijepo, bez ikakvog razloga, teško da ćeš moći ostati ravnodušna. Pa čak i da je njegova gesta totalno cringe! I dalje je pokazao da se potrudio i da te želi razveseliti i pokazati ti koliko mu je stalo. Uvijek je lijepo kad dečkima padne na pamet nešto slatko, ali to se ne događa često. Romantika im nije jača strana i kao da im neke sitnice i slatke geste niti ne padnu na pamet. E pa dečki, sada ćemo vam pomoći s nekoliko ideja koje će osvojiti cure, a pogotovo one koje su velike romantičarke.

1.Naberi buket cvijeća/jedan cvijet s livade
Cure vole cvijeće i ono uopće ne mora biti skup poklon. Pogotovo ako živiš negdje pokraj livade gdje primjerice rastu ivančice ili imaš šumu kraj kuće. Možda ti i baka u vrtu ima par lijepih ruža! Ne mora biti poseban razlog da iznenadiš curu s cvijećem. Ukoliko se možeš snaći da ga na neki od ovih načina nabaviš, imat će posebnu čar.

2.Napiši ljubavno pismo
Vjerojatno ti nije ugodno pisati ljubavno pismo, ali pokušaj se ubaciti u romantični mood i kreni pisati o vašem prvom susretu i sitnicama koje si zamijetio na njoj, a koje su te oduševile. U kojem si se trenutku zaljubio u nju? Što je sve na njoj toliko posebno? Dodaj i neku vašu lijepu zajedničku uspomenu koja i tebi puno znači. Sve to možeš napisati u ljubavno pismo. Kada kreneš, samo će ići. Nemoj misliti da je ovo sramotno.

Zaljubljeni par Koliko je iskreno njegovo 'volim te'? 12 gesti koje potvrđuju da te netko stvarno voli

3.Poslikaj se s njom i stavi vašu sliku na pozadinu moba
Sitnica, a razveselit će tvoju curu. Neka vidi da ju ne skrivaš! Iako ovo možda nije neka velika gesta, puno će joj značiti, a tebi će biti par minuta posla. Usput ćeš imati i najljepšu moguću pozadinu na mobu.

4.Neka ti postane ritual da joj svako jutro i večer pošalješ slatku porukicu
Napravi neki svoj slatki ritual. Ovo je samo jedan od primjera. Svako jutro joj pošalji poruku i pitaj kako je spavala ili joj možeš svako jutro poslati jednu pjesmu za dobro jutro ili svaki put drugi slatki gif!

5.Kupi joj omiljenu čokoladicu i stavi na nju slatku poruku
Čokoladice nisu toliko skupe, a i nije da ćeš ovo raditi svaki dan. Nekada kada se idete vidjeti, možeš pokušati iznenaditi curu i s ovakvom slatkom gestom. Na omiljeni slatkiš joj zalijepi i neku malu porukicu. Nije teško!

6.Otvoreno joj reci da ju voliš i koliko ti znači
Pričanje o osjećajima nije dečkima jača strana, znamo, ali iako ti misliš da ona zna da ju voliš – i zna, svejedno to želi nekada čuti. Ne moraš držati govor od 10 minuta, samo joj povremeno došapni nešto slatko.

Kupi buket cvijeća (da, i dečku!) Romantične geste koje svatko mora napraviti barem jednom u životu

7.Pogledaj s njom njenu omiljenu romantičnu komediju
Istrpi tih sat i 45 minuta.
Možda usput dobiješ iz filma još kakvu ideju za slatku gestu koju ponekad možeš izvući kao as iz rukava. Većina dečki neće htjeti gledati ovakve filmove i upravo će joj zato ova gesta biti posebna.

8.Pusti ju da pobijedi ili da bude bolja od tebe – no nemoj biti previše očit
Kada nešto igrate ili se u nečemu natječete i vidiš da gubi, odi joj malo na ruku. Pusti ju da bude bolja od tebe, ali nemoj to napraviti preočito da skuži da si joj popustio. Ne mora svaka gesta biti očita.

romantične geste ideje za dečke iznenaditi curu besplatne geste slatke geste ljubav veza romantika

Još vijesti