Cura i dečko

Kada se zaljubimo, nekada ne razmišljamo baš racionalno i radimo glupe pogreške koje nažalost uvidimo tek kasnije. I onda nam bude žao. I ovo su one stvari koje ćeš vjerojatno požaliti ako ih napraviš zbog dečka.

Niti jedan dečko nije vrijedan toga. Koliko god da ti se čini dobar ili savršen. Neke stvari niti jedna cura ne bi trebala napraviti zbog dečka. Ako ih želiš napraviti zbog sebe, to je u redu, opravdano, nema problema. Svima se dogodi da ih smuva neki dečko zbog kojeg će totalno izgubiti glavu i da ti on kaže da se odseliš s njim u Bangladeš, vjerojatno bi stvarno i počela razmišljati da to napraviš. Nekada nam se netko i toliko sviđa da bismo napravili sve samo da nas zamijeti i da dobijemo priliku s njim. Ovo su najbitnije stvari koje niti jedna cura ne bi nikada trebala napraviti zbog dečka.

Slika nije pronađena Zašto cure uvijek ignoriraju dobre dečke i padaju na one 'zločeste'? Postoji 7 razloga zašto to radimo

1.Plakati jer te ne želi
Nikada! Ti ništa ne gubiš, on gubi.

2.Nauditi sama sebi
Početi se rezati ili si na bilo koji drugi način nauditi jer te neki dečko rastužio, slomio ti srce ili te odbio. Nije vrijedan toga da ti sama sebi naškodiš zbog njega.

3.Odrezati ili promijeniti boju kose
On voli cure sa šiškama ili cure s crnom kosom. Ako nisi njegov tip, nemoj se zbog njega krenuti mijenjati, kako fizički tako i karakterom. Niti jedan dečko ne zaslužuje toliko. Pogotovo onaj koji te ne želi ako ne izgledaš kako bi on htio. Doći će onaj čiji ćeš biti tip baš ti, točno takva kakva jesi.

4.Krenuti se izgladnjivati da budeš mršavija
Kada čuješ da voli mršavice, umjesto da cure krenu vježbati i zdravije se hraniti, većini će ipak glavno rješenje biti da se krenu izgladnjivati. Jer tako će se postići brzi rezultati. Nikada to nemoj raditi zbog dečka. Bitno je da se ti osjećaš ugodno u svojoj koži.

Single cura Stvari koje single cure trebaju prestati raditi – ovih 8 će te samo još više zbedirati

5.Promijeniti stil odijevanja
Voliš li svoj stil? Ako da, onda ga zbog dečka nemoj mijenjati. Jedina osoba zbog koje ga promijeni si ti.

6.Pristati na seks ako nisi spremna
Bilo da to postavi kao uvjet da ostanete zajedno ili te non stop nagovara. Ako nisi spremna, nemoj pristati niti popustiti. Ako te zbog toga želi ostaviti, bit će ti bolje bez njega.

Par na dejtu Cure se varaju ako misle da će na ove načine osvojiti dečka – ovih 5 se čine dobri, ali nisu ni malo

7.Praviti se da si netko tko nisi
Da voliš rock glazbu ili da ti je baš zabavno ići vikendom ujutro na Sljeme. Ako to nisi ti, nemoj se praviti da jesi kako bi ga osvojila. Želiš da se zaljubi u tebe, a ne u neku tvoju fejk verziju.

8.Čekati satima kraj mobitela
Da te nazove ili da ti pošalje poruku. Ako je rekao da će se javiti, a nije, ili mu treba predugo da odgovori na poruku, to ti samo govori da ipak nije toliko zainteresiran koliko si mislila. Idi živjeti svoj život i zabavljati se!

par u krevetu Vodič za cure: Stvari koje ti nitko neće reći o prvom seksu, a koje MORAŠ znati

9.Sumnjati da nisi dovoljno dobra
Ako ti neki dečko daje ovo do znanja, reci mu pa-pa. Nemoj dopustiti da ti ijedan dečko posadi ovakvo sjeme sumnje u glavi. Naravno da si dovoljno dobra! Ako on misli da nisi dovoljno dobra za njega, to je njegov problem, ne tvoj.

10.Zaboraviti na svoje frendice i udaljiti se od njih
Puno cura ovo radi, ali kasnije požali. Kada upoznaš dečka ili tek počnete dejtati želiš biti s njim svaki slobodan trenutak, ali nikada nemoj zbog njega žrtvovati svoja prijateljstva. Prijateljice prije dečka! Ako ne može prihvatiti da ćeš se nekada vidjeti s njima umjesto s njim, onda taj dečko ima problema.

Top 10 najbogatijih teen glumaca: Tko je to na prvom mjestu i vrijedi vrtoglavih 10 milijuna dolara? Najbogatiji teen glumci Skai Jackson Wyatt Oleff +7 Sadie Sink

dečko veza ljubav zabranjeno ne raditi zbog dečka pogreške u vezi

Još vijesti